Метална бензинова запалка - не забравяй

Продуктов код ZML-14
5.00
794

Метална бензинова запалка – не забравяй
Текста може да се промени по ваше желание /допълнително се таксува/.
* Запалката не е предварително заредена, ако желаете да закупите допълителен флакон с бензин, изберете от падащото меню.
* Възможно е гравиране на гърба.
* Ако желаете двустранно гравиране , моля да се свържете с наш оператор, за преизчисляване на цената.

5 поръчки за последните 24 часа
Опция бензин
Промяна в текста
Желана промяна
Цена:
21 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
6 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Мария Евгениева

Невероятни календари и допълнителни подаръци към тях! Препоръчвам!

Миглена Стойнева

Чудесни календари и подаръците към тях. Благодаря ви ,още веднъж оправдахте очакванията ми! Препоръчвам !!!

Yana Sokolova

Поръчахме си детски календари със снимки ! Станаха чудесни ! Към тях ни направиха 12 джобни календарчета и 2 ключодържателя подарък ! Зарадвахте ни ! Формата за поръчка е бърза и лесна ! Избора на артикули е огромен! Доволна съм ! Ще поръчаме отново !

Siska Hr

Благодаря за хубавите календари и за бързото обслужване ! Весели празници!

Zornitsa Bogdanova

Страхотни! Бързо и качествено изпълняват поръчките! Препоръчвам!

Ludmila Momchilova

Получих календарите. Страхотни са! Бързи и точни услуги!! Много благодаря!

Dilqna Georgieva

Благодаря Ви за прекрасните календари! Страхотни сте! :) :) :)

Йоана Драганова

Силно препоръчвам, бързи и коректни ❤️

Hristinka Vacheva

Календарите и подаръците са страхотни. Благодаря за изпълнението и за бързината, с която изпълнявяте поръчките. Успех на целия екип.

Irena Georgieva

Благодаря ! Изключително точни и коректни! Календарите , картичките и ключодържателите са наистина страхотни!
Допълнителна информация

Забележка: Запалката не е предварително заредена, ако желаете да закупите допълителен флакон с бензин, изберете от падащото меню.

Какво представлява Метална бензинова запалка - не забравяй ?

Тази метална бензинова запалка е не просто функционален предмет, но и красив символ на любовта и подкрепата от родител към син. Тя е нещо повече от обикновена запалка; тя носи със себе си специално послание, което е дар от сърце.

Запалката е изработена от висококачествен метал, което я прави издръжлива и елегантна. Нейният стил и изчистен дизайн я правят перфектен подарък за всеки мъж или подарък за син. Но истинската стойност на тази запалка се крие във възможността за персонализация.

На лицевата страна на запалката можете да намерите прекрасно послание от майка и баща, изразяващо тяхната нежност и обич към любимият син. Това послание е написано с най-искрените думи и представлява топлота и подкрепа в една проста, но изключително значима форма. Ако желаете, текстът може да бъде персонализиран или да бъде гравиран на гърба на запалката, за да я направите още по-специална и уникална.

Тази запалка е идеален подарък за рожден ден, подарък за имен ден или дори без никакъв повод. Тя не само ще служи като практичен инструмент, но също така ще напомня на вашия син или специален мъж в живота ви колко много го обичате и подкрепяте. Нека този подарък стане символ на връзката ви и израз на най-дълбоките ви чувства.

За кого е подходяща Метална бензинова запалка - не забравяй ?

Тази красива метална бензинова запалка с лично послание е подходяща за всеки, който цени символични и индивидуални подаръци. Тя е идеален подарък за сина ви, независимо дали става въпрос за рожден ден, имен ден или друг повод. Запалката комбинира функционалността със значимостта на личното послание, което я прави подходяща за всеки, който иска да подчертае своите чувства към близките си. Тя е идеален начин да изразите обич и подкрепа.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.

Цена:
21 00 лв