Метална запалка - Върви напред

Продуктов код ZML-02
5.00
794

Метална бензинова запалка – На Моя син. Върви напред
Текста може да се промени по ваше желание /допълнително се таксува/.
* Запалката не е предварително заредена, ако желаете да закупите допълителен флакон с бензин, изберете от падащото меню.
* Възможно е гравиране на гърба.
* Ако желаете двустранно гравиране , моля да се свържете с наш оператор, за преизчисляване на цената.

2 поръчки за последните 1 часа
Опция бензин
Промяна в текста
Желана промяна
Цена:
21 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
16 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Цветана Гърмидолова

Много хубав се е получил календара !Изключително съм доволна от изработката и бързината !Препоръчвам сърдечно!Малкия много се зарадва на каландара ,като го видя ! :)

Йолина Николова

Много благодаря за топлото отношение и бързата изработка

Gabriela Berberova

Голямо разнообразие от детски календари. Получихме нашите заедно с подаръците и много ги харесахме. Пак ще ползваме услугите ви. Благодарим! -

Валентина

В действителност е много по хубав отколкото на снимката. Бързо изпълнение, безпроблемна поръчка, абсолютно точни размери, лесно залепяне. Много съм доволна.

Velislava Tsvetkova

Детските календари са страхотни, както и подаръците, които получихме към тях. Благодаря!

Toni Mihaylov

Невероятна изработка и качество, незаменим професионализъм и бързина. Препоръчвам с две ръце!!! :)

Dessislava Valentinova

Страхотно обслужване, очарована съм :)

Люси Слав

Невероятни професионалисти. Бързина, качество, професионализъм. Адмирации! Невероятен екип, заслужаващ доверие, уважение и благодарност. Спечелихте ме и ще се възползвам от услугите ви и за напред!

Деница Тасева

Страхотни сте ❤️ продължавайте да работите все така добре. Много съм доволна от вашата коректност и работа ❤️

Таня Куванджиева

За втора година поръчвам календари от тук и съм доволна.
Допълнителна информация

Забележка: Запалката не е предварително заредена, ако желаете да закупите допълителен флакон с бензин, изберете от падащото меню.

Какво представлява Метална бензинова запалка - Върви напред ?

Металната бензинова запалка, представена на art-gift.net, е не само функционален предмет, но и символ на нежност и обич. Тя представлява прекрасен и мил подарък за вашия син, който изразява безкрайната ви любов и подкрепа. Този подарък е идеален както за подарък за рожден ден, подарък за имен ден, така и за специални моменти, когато искате да покажете на сина си, колко сте му благодарни и го обичате.

Запалката е създадена с изключително внимание към детайлите и излъчва изисканост и стил. Тя е изработена от здрав и надежден материал, който осигурява дългосрочна употреба. Важно е да се отбележи, че тази запалка може да се зарежда, което я прави изключително устойчива на времето.

Бензиновите запалки са били създадени през 30-те години и бързо са станали известни сред потребителите като "устойчиви на вятър" запалки. Тяхната специална конструкция и разпределение на бензина им позволява да запалят дори в най-лошите условия, като силни ветрове. Пламъкът, който изгаря, е трудно да бъде угасен.

За да изгаснете запалката, просто затворете капачето, което спира притока на кислород към пламъка. Това е стандартният начин за изключване на запалката и осигурява безопасна употреба.

Символ на традиция и изтънченост, металната бензинова запалка с фитил е не само полезен аксесоар, но и предмет на стойност, който носи със себе си послание на обич и внимание. Тя е стилен и луксозен подарък, който със сигурност няма да остане незабелязан и ще бъде оценен от вашето дете.

За кого е подходяща Метална бензинова запалка - Върви напред ? 

Металната бензинова запалка е подходящ подарък за различни случаи и за разнообразни получатели. Тя е идеален подарък за синовете, показвайки тяхната особена важност и специално място в сърцето ви. Също така, този подарък е подходящ и за други близки хора като приятели, братя, или дори за колеги. Запалката може да бъде подарък за рожден ден, имен ден, или просто като жест на приятелство и подкрепа. Нейната класическа елегантност и функционалност я правят универсален подарък, който всеки може да цени и ползва.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален. 

Цена:
21 00 лв