Метална запалка - Георги е титла

Продуктов код ZML-05
5.00
794

Метална бензинова запалка – Георги е титла
Текста може да се промени по ваше желание /допълнително се таксува/.
* Запалката не е предварително заредена, ако желаете да закупите допълителен флакон с бензин, изберете от падащото меню.
* Възможно е гравиране на гърба.
* Ако желаете двустранно гравиране , моля да се свържете с наш оператор, за преизчисляване на цената.

4 поръчки за последните 2 часа
Опция бензин
Промяна в текста
Желана промяна
Цена:
21 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
15 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Цветана Гърмидолова

Много хубав се е получил календара !Изключително съм доволна от изработката и бързината !Препоръчвам сърдечно!Малкия много се зарадва на каландара ,като го видя ! :)

Евгени П.

Уникални са. Силно препоръчвам

Христина

Благодаря ви! Нещата които правите са страхотни! Благодаря! -

Мирена Тодорова

Календарите вече са при нас! Чудесна изработка! Получихме и подаръци, за което Ви благодарим!

Сибел Ангел Стилиян

Много ви благодаря за хубавите календари и за подаръците от ваша страна. Перфектни са

Andriana Stoqnova

Отново коректни и безупречни! Благодаря! Светли празници! Бъдете здрави!

Теодора Йорданова

Страхотни календари и подаръци. Благодаря за отзивчивостта и отношението!!!

Velina Mavrodinova-Petrova

Вече за втора година се доверяваме на Art-Gift за изработка на календари със снимка на децата ни. И тази година не ни разочароваха - календарите са с високо качество, изработката е чудесна, а изпълнението - експресно. Подаръците, които получихме от тях към поръчката също са великолепни! Благодарим!

Йоанна Койчева

Много съм доволна от поръчаните календари и подаръчетата към тях! Прекрасни са! Благодаря ви!

Denis Sibel Kemal

Страхотни календари! Перфектно качество и добра цена. Много съм доволна. Благодаря!
Допълнителна информация

Забележка: Запалката не е предварително заредена, ако желаете да закупите допълителен флакон с бензин, изберете от падащото меню.

Какво представлява Метална запалка - Георги е титла ?

Тази метална бензинова запалка представлява един красив и мил подарък, който може да зарадва вашия приятел, любим човек или някои специален в живота ви. С нея съчетавате елегантността на дизайна със значимостта на гравирането, което я прави истинско произведение на изкуството. Този подарък е подходящ както за подарък за имен ден, подарък за рожден ден или просто като жест на приятелство и обич.

Металната запалка е създадена с мисъл за дългосрочна употреба и се зарежда с бензин. Тя запазва духа на класическите запалки от 30-те години, които станаха известни сред хората, благодарение на своята надеждност. Те се наричат "устойчиви на вятър", защото са способни да запалят и в най-лоши условия, благодарение на специалния си дизайн и разпределението на горивото. Този дизайн прави пламъка трудно гасим.

За гасене на запалката просто затворете капачето, което спира притока на кислород към пламъка. Тази функционалност прави запалката удобна и безопасна за използване.

Тази запалка с фитил е не само практичен аксесоар, но и символ на стил и класа. Тя е идеален подарък за мъж, подарък за баща, дядо, подарък за приятел и всеки, който цени елегантните и полезни подаръци. С тази запалка, вашият жест на внимание и грижа няма да остане незабелязан и ще се запази в паметта на този, който я получи.

За кого е подходяща Метална запалка - Георги е титла ?

Тази метална бензинова запалка е подходяща за всеки, който цени елегантни и функционални подаръци. Тя е идеален подарък за мъже и жени, независимо от възрастта, като предлага комбинация от стил и практичност. За мъжете, тя може да бъде перфектен аксесоар за ежедневна употреба или стилен подарък за баща, дядо, вуйчо или приятел. За жените, тази запалка може да бъде израз на изисканост и уникален аксесоар, който се вписва в тяхната ежедневна рутина. Все още е подходяща за специални поводи като имен ден или рожден ден, правейки ги още по-значими.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.

Цена:
21 00 лв