Метална запалка - Карай внимателно

Продуктов код Z50
5.00
794

Метална запалка – Карай внимателно
Текста може да се промени по ваше желание /допълнително се таксува/.
* Запалката не е предварително заредена, ако желаете да закупите допълителен флакон с бензин, изберете от падащото меню.
* Възможно е гравиране или печат на гърба.
* Ако желаете двустранно гравиране или печат , моля да се свържете с наш оператор, за преизчисляване на цената.

2 поръчки за последните 11 часа
Опция бензин
Промяна в текста
Желана промяна
Снимка
Цена:
24 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
9 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

В Христова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Mariana Kostova

Изключително коректни и точни са! С удоволствие бих си поръчала отново! Препоръчвам!!

Lyudmila Trifonova

За поредна година поръчвам календари и те отново са страхотни! Благодаря за бързата и качествена работа, както и за подаръците, които с всяка година се увеличават :)

Desislava Kostova

Получих бебешките бодита и останах много очарована! Материята е 100% памук и много мека! Продължавайте все така да ни радвате!☺

Slavena Todorova-Ivanova

Изключителни продукти! Лоялни търговци! Препоръчвам на всеки!

Цветелина Мотовска

Перфектно качество на календарите! Много благодаря и за подаръка!

Павлина Минкова

За поредна година, перфектна работа и страхотни подаръци. Благодарим Ви! Успех и през новата година

Nadq Dineva

Много красиви календари!Чашите също!Благодаря ви!

Валя Иванова

Благодаря Ви за страхотните календари, благодаря Ви за бързото и коректно обслужване!Със сигурност ще продължавам да си поръчвам от Вас!Поздравления :)

Аксиния Цецова

Страхотни сте , изключителни професионалисти, благодаря ви!
Допълнителна информация

Забележка: Запалката не е предварително заредена, ако желаете да закупите допълителен флакон с бензин, изберете от падащото меню.

Какво представлява Метална бензинова запалка - Карай внимателно ?

Тази метална бензинова запалка, предлагана на art-gift.net, е изключително красив и елегантен подарък, който може да зарадва вашите близки и специални хора. Тя е персонализирана с трогателно послание и изображение по ваш избор, като има дори възможност за гравиране на гърба, което я прави още по-особена.

Този подарък е подходящ за всички важни моменти в живота на човека - подарък за за мъж и подарък за жена, за съпрузи, подарък за баща или дядо и подарък за майка. Дизайнът на запалката може да бъде персонализиран според вашите предпочитания, за да се вписва перфектно в стила и вкуса на получателя.

Запалката е изключително издръжлива и предназначена за дългосрочна употреба. Тя се зарежда с бензин и е вдъхновена от класическите запалки, създадени през 30-те години. Този вид запалки станаха известни с надеждността си дори при лоши климатични условия и са изключително устойчиви на вятър, благодарение на своя специален дизайн и разпределение на горивото. Пламъкът, който те създават, е трудно изгасим.

За да изгасните запалката, просто затворете капачето, което спира достъпа на кислорода до пламъка. Една от ключовите характеристики на тази запалка е, че тя гори с фитил, който не се изтърква и не се поврежда, осигурявайки дълготрайна употреба и елегантен стил.

Запалката не е предварително заредена с бензин, но можете да закупите допълнителен флакон с бензин от падащото меню, за да я напълните. 

Тази метална бензинова запалка е не само функционален предмет, но и символ на стил и елегантност. С нея можете да изразите своята обич и внимание към специалните хора в живота си и да създадете незабравими моменти на радост и вдъхновение.

За кого е подходяща Метална бензинова запалка - Карай внимателно ?

Тази метална бензинова запалка е подходящ подарък за всеки, който цени елегантността и персонализацията. Тя е идеален избор за подарък на съпруг, съпруга, баща, майка, дядо или баба - за всеки специален човек във вашето семейство. Също така, този подарък е перфектен за приятели, колеги или като подарък за специални събития като рожден ден, годишнина, сватба или други важни моменти. Металната запалка предоставя възможност за персонализация, което я прави още по-специална и уникална, като подчертава вашата грижа и внимание към получателя.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.

Цена:
24 00 лв