Метална запалка - Моят Мъж

Продуктов код ZML-08-2
5.00
794

Метална бензинова запалка – на моят мъж
Текста може да се промени по ваше желание /допълнително се таксува/.
* Запалката не е предварително заредена, ако желаете да закупите допълителен флакон с бензин, изберете от падащото меню.
* Възможно е гравиране на гърба.
* Ако желаете двустранно гравиране , моля да се свържете с наш оператор, за преизчисляване на цената.

2 поръчки за последните 10 часа
Опция бензин
Промяна в текста
Желана промяна
Цена:
21 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
20 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Евгени П.

Уникални са. Силно препоръчвам

Пламен Стоянов

Много любезни, страшно много ми помогнаха с избора, много добро качество на страхотна цена! Ще пазарувам отново!

Diana Panayotova

positive review Прекрасни неща изработват! Поръчах няколко неща всичко е точно както желаех по индивидуалната поръчка!!! Много коректни и бързи!!! Препоръчвам с две ръце -

Ивалена Вълчева-Георгиева

Благодаря ви! Нещата които правите са страхотни! Благодаря! -

Lili Gabut

Страхотни професионалисти!Надминахте очакванията ми .Всичко е точно както го поръчах.Благодаря ви от сърце за перфектната и бърза изработка както и за коректното и мило обслужване.

Стела Стойкова

Календарите са с много добро качество. Отношението на персонала е на ниво. Препоръчвам.

Elina Peteva

Благодарим за прекрасната и коректна работа! Весели и благословени празници!

Stefaniq Mihailova

Страхотни календари и подаръци ❤️ Отново ще ви ползвам услугите ❤️

Kristina Dimitrova

Супер доволна съм! Много бързи и коректни.

Marty Boboycheva

Бърза реакция, бодито е чудесно.
Допълнителна информация

Забележка: Запалката не е предварително заредена, ако желаете да закупите допълителен флакон с бензин, изберете от падащото меню.

Какво представлява Метална запалка - Моят Мъж ?

Тази метална бензинова запалка със стилно оформление е не само красив, но и мил подарък, с който можете да зарадвате вашия мъж. Тя представлява идеалния подарък за различни специални поводи като подарък за рожден ден, подарък за имен ден, подарък за годишнина или дори като израз на вашата нежност и обич към вашият съпруг.

Запалката е обаче повече от просто подарък. Тя е предназначена за дългосрочна употреба и може да бъде зареждана с бензин, което я прави устойчива на износване и изключително практична. Това е един от основните атрибути на тази бензинова запалка, която не само е стилна, но и функционална.

Запалките са известни още от 30-те години и са станали популярни, тъй като се отличават със способността си да запалят по всяко време, включително и при силен вятър. Този успех се дължи на техния уникален дизайн и специалното разпределение на горивото, което гарантира, че пламъкът им е устойчив и труден за изгасяне.

Има едно важно нещо, което трябва да се знае за правилната употреба на бензиновата запалка - тя трябва да се гаси като се затвори капачето, което спира достъпа на кислорода до пламъка. Това е гаранция, че запалката ще остане функционална за дълго време и че горивото няма да изчезне ненужно.

Със своя фитил, тази метална бензинова запалка предоставя пламък, който може да бъде използван за различни нужди. Този уникален аксесоар не само придава стил на вашия мъж, но и му предоставя практичен инструмент, който може да се използва в различни ситуации. Такъв подарък със сигурност няма да остане незабелязан и ще бъде оценен от получателя си.

За кого е подходяща Метална запалка - Моят Мъж ? 

Тази метална бензинова запалка е подходяща за всеки, който цени стил и функционалност. Тя е идеален подарък за мъж, който обича елегантни аксесоари и се нуждае от надежден инструмент за запалване. Бензиновите запалки са отлични за пътници и хора, които обичат активния начин на живот, тъй като могат да бъдат използвани във всякакви атмосферни условия, включително и при силен вятър. Освен това, тази запалка може да бъде персонализирана с гравиране на гърба, което я прави още по-специална и уникална за всеки получател.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.

Цена:
21 00 лв