Метална запалка - Моя любим

Код ZML-06
5.00
694

Метална бензинова запалка – Моя любим
Текста може да се промени по ваше желание /допълнително се таксува/.
* Запалката не е предварително заредена, ако желаете да закупите допълителен флакон с бензин, изберете от падащото меню.
* Възможно е гравиране на гърба.
* Ако желаете двустранно гравиране , моля да се свържете с наш оператор, за преизчисляване на цената.

2 поръчки за последните 8 часа
Опция бензин
Промяна в текста
Желана промяна
Цена:
21 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
14 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Забележка: Запалката не е предварително заредена, ако желаете да закупите допълителен флакон с бензин, изберете от падащото меню.

Какво представлява Метална запалка - Моя любим ?

Металната бензинова запалка "Моя любим" от art-gift.net е не само стилно и изящно предложение, но и символ на внимание и грижа към специалият човек в живота ви - мъжа до вас. Тя е перфектният подарък, с който да го зарадвате при всякакъв повод или дори без него.

Това уникално изделие е олицетворение на изкуството да се съчетава елегантността с практичността. Запалката може да бъде персонализирана с ваш текст или гравира на гърба й, което я прави още по-особена и индивидуална. Този жест ще бъде възприет като израз на вашата грижа и обич към получателя и ще му напомни за връзката ви всеки път, когато я използва.

Запалката е създадена да издържи дългосрочна употреба и се зарежда с бензин. Тя се вдъхновява от запалките, създадени през 30-те години, които станаха известни със своята устойчивост на вятър и способност да пали в най-лошите условия благодарение на специалния си дизайн и разпределение на горивото. Това прави запалката идеален аксесоар за активен мъж, който се нуждае от надеждност в ежедневието си.

Един от ключовите моменти при използването на запалката е правилният начин за гасене чрез затваряне на капачето, което спира притока на кислород към пламъка. Така пламъкът е трудно да бъде изгасен, осигурявайки надеждност и удовлетворение във времена на нужда.

Тази метална бензинова запалка не е просто предмет, а символ на вашата обич и внимание, който няма да остане незабелязан и ще бъде ценен сувенир за специалния човек във вашия живот.

За кого е подходяща Метална запалка - Моя любим ? 

Металната бензинова запалка "Моя любим" е подходяща за всеки, който цени стил и практичност. Тя е идеален подарък за мъжа във вашият живот, било то за подарък за рожден ден, подарък за имен ден, подарък за годишнина или просто като жест на обич и внимание. Този елегантен аксесоар съчетава персонализация и функционалност, правейки го подходящ за всеки повод. Неговата дългосрочна употреба и способността да запаля във всякакви условия го правят идеален за активни хора, които се нуждаят от надежден помощник. Тази запалка е симбол на нежност и ще зарадва всеки, когото я получи.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Цена:
21 00 лв