Метална запалка - на моя любим

Продуктов код ZML-10
5.00
794

Метална бензинова запалка – на моя любим
Текста може да се промени по ваше желание /допълнително се таксува/.
* Запалката не е предварително заредена, ако желаете да закупите допълителен флакон с бензин, изберете от падащото меню.
* Възможно е гравиране на гърба.
* Ако желаете двустранно гравиране , моля да се свържете с наш оператор, за преизчисляване на цената.

5 поръчки за последните 1 часа
Опция бензин
Промяна в текста
Желана промяна
Цена:
21 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
2 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Margarita Leseva

Невероятни са изработката е изпипана до съвършенство Сърдечно благодаря за бързината и точността с която испълнихте желанието ми????❤️

Станимир Митев

Много Ви благодаря! Невероятно качество и точност!

Ива Илиева

Много съм доволна от съотношение цена - качество. Препоръчвам с двете ръце! Весели празници и бъдете здрави!

Зорница Максимова

Прекрасни персонални подаръци!СТРАХОТНИ сте! -

Татяна Минчева

Бързо и коректно обслужване! Няколко пъти поръчвам от календарите ви и смятам да продължа да го правя и за напред! Благодаря ви!

Георгиева Мария

календарите са страхотни

Marty Boboycheva

Бърза реакция, бодито е чудесно.

Даниела Георгиева

Много сме доволни, отлично обслужване

Adriana Nikolova

За трета поредна година поръчвам календари от вас. Мило отношение, бърза работа и добра изработка!

Десислава Йорданова

Прекрасно изпълнение! Бързо, точно и коректно! Благодаря ви, Art-Gift!
Допълнителна информация

Забележка: Запалката не е предварително заредена, ако желаете да закупите допълителен флакон с бензин, изберете от падащото меню.

Какво представлява Метална бензинова запалка - на моя любим?

Металната бензинова запалка "На Моя Любим" е не само красив, но и мил подарък, който със сигурност ще развесели вашия любим човек. Този уникален подарък предлага възможност за персонализация, включително гравиране на гърба, което го прави още по-специален. Това е идеалният подарък за рожден ден, подарък за имен ден или подарък за годишнина - моменти, които заслужават незабравими подаръци.

Запалката е създадена с цел дългосрочна употреба и може да бъде зареждана. Този вид запалки са се появили през 30-те години и са станали известни като "устойчиви на вятър", тъй като могат да запалят и в най-лошите условия. Това се дължи на техния специален дизайн и разпределението на горивото, което прави пламъка трудно гасим. За да гаснете запалката правилно, просто затворете капачето, което спира притока на кислород към пламъка.

Но най-специалното нещо за тази запалка е посланието "На Моя Любим". Това е не само символ на вашата нежност и обич, но и напомняне за връзката ви. Пламъкът, който тя изгаря, може да се тълкува като символ на вашия страстен и непогасим любовен огън. Така че, подарете тази метална запалка като един мил жест, който няма да остане незабелязан и ще направи вашия любим човек още по-щастлив.

За кого е подходяща Метална запалка - на моя любим ?

Тази метална бензинова запалка "На Моя Любим" е подходящ подарък за всеки, който желае да обогати своите специални моменти с нотка на романтика и нежност. Тя е идеална за подарък на любимия човек, независимо дали става въпрос за рожден ден, имен ден, годишнина или друга специална околоственост. Също така, тази запалка е подходяща и за хора, които ценят красиви и функционални предмети, които могат да бъдат персонализирани. Благодарение на своя стилен и надежден дизайн, тя ще бъде оценена от всеки, който я получи като подарък.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.

 


 

Цена:
21 00 лв