Метална запалка - На моя син

Код ZML-01
5.00
694

Метална бензинова запалка – На Моя син
Текста може да се промени по ваше желание /допълнително се таксува/.
* Запалката не е предварително заредена, ако желаете да закупите допълителен флакон с бензин, изберете от падащото меню.
* Възможно е гравиране на гърба.
* Ако желаете двустранно гравиране , моля да се свържете с наш оператор, за преизчисляване на цената.

4 поръчки за последните 8 часа
Опция бензин
Промяна в текста
Желана промяна
Цена:
21 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
17 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Забележка: Запалката не е предварително заредена, ако желаете да закупите допълителен флакон с бензин, изберете от падащото меню.

Какво представлява Метална бензинова запалка - На моя син ?

Металната бензинова запалка "Моят син" е не само функционален предмет, но и символ на нежност и обич към вашия син. Тя представлява идеалния подарък за рожден ден, подарък за имен ден или просто като израз на вашата безкрайна подкрепа и грижа. Този елегантен аксесоар може да бъде персонализиран с текст или гравиране на гърба, което го прави още по-специален и индивидуален.

Запалката е проектирана с оглед на дългосрочната употреба и е снабдена с механизъм за зареждане. Тя представлява съвременен вариант на класическите бензинови запалки, които се появиха през 30-те години. Тези запалки станаха известни сред първите "устойчиви на вятър" модели благодарение на специалния им дизайн и разпределението на горивото. Този уникален дизайн прави възможно запалването дори в най-лошите условия и предпазва пламъка от изгасяне.

Една от характерните черти на тази бензинова запалка е, че тя работи с фитил, който гори постоянно. За да я угасите, просто затворете капачето, което спира достъпа на кислорода до пламъка. Този момент на изключване придава на запалката допълнителен шарм и усещане за класика.

С металната бензинова запалка "Моят син" подарявате не само елегантен аксесоар, но и нежност и топлина. Този подарък ще напомня на вашия син за вашата безкрайна обич и подкрепа, и ще бъде незабравим жест на любов и внимание към него.

За кого е подходяща Метална бензинова запалка - На моя син ? 

Металната бензинова запалка "Моят син" е подходяща за всеки, който иска да изрази своята обич и признателност към своя син. Независимо дали става въпрос за рожден ден, имен ден, важно събитие или без повод, тази запалка предоставя възможност за персонализация и ярък символ на любовта и връзката между родител и син. С елегантния си дизайн и дълготрайността на функционалността си, тя прави страхотен подарък за всеки, който цени качеството и емоционалната стойност на подаръците.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Цена:
21 00 лв