Метална запалка - На сина ни

Продуктов код ZML-03
5.00
794

Метална бензинова запалка – На сина ни
Текста може да се промени по ваше желание /допълнително се таксува/.
* Запалката не е предварително заредена, ако желаете да закупите допълителен флакон с бензин, изберете от падащото меню.
* Възможно е гравиране на гърба.
* Ако желаете двустранно гравиране , моля да се свържете с наш оператор, за преизчисляване на цената.

2 поръчки за последните 13 часа
Опция бензин
Промяна в текста
Желана промяна
Цена:
21 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
17 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Gergana Dimitrova

За поредна година се доверям на тези прекрасни хора и пак успяха да ми покажат какво е професионализъм. Благодаря за качественото и бързо изготвяне на поръчката. Успях да зарадвам и тази година близките си с хубави календари и подаръци. Успешна нова година????♥️????

Petko Petkov

Поръчахме календари. Страхотни са и ги направиха страшно бързо. Благодарим

Дони Стефанова

Благодаря за бързата и красива изработка!

Vaska Cvetanova

страхотни сте, много съм доволна от изпълнението на поръчката

Женя Йорданова

Много съм доволна от услугите! Препоръчвам!

Гергана Александрова

Чудесно качество на изработка, бързи,точни в изработката и доставка.Цената е изключително достъпна.10точки от мен :)

Svetlana Petrova

Много съм доволна и от обслужване, отношение, качество... Всичко е на високо ниво. Страхотни сте! Удоволствие е да се работи с Вас!

Боряна Генова

За втора година поръчваме и сме много доволни от календарите! Благодарим! :)

Veselina Jelqzkova

Днес си получих календарите, страхотни са, благодаря ви много :)

Марияна Костова

Благодаря за прекрасните календари и чудесните подаръци към тях ! Препоръчвам на всички вашите услуги заслужено ....качествено ,бързо и коректно обслужване! Прекрасни те ! Още веднъж Благодаря на целия ви екип <3
Допълнителна информация

Забележка: Запалката не е предварително заредена, ако желаете да закупите допълителен флакон с бензин, изберете от падащото меню.

Какво представлява Метална запалка - На сина ни ?

Металната бензинова запалка, е не само изключително красива и стилно изработена, но и практичен и личен подарък, който ще изрази вашата нежност и обич към вашия син. Това е идеалният начин да му покажете колко много той значи за вас, независимо от повода.

Запалката може да бъде персонализирана по ваш избор. Можете да промените текста или дори да изберете гравиране на гърба на запалката, което я прави още по-специална и уникална.

Този подарък е подходящ за рожден ден, подарък за имен ден или дори просто като израз на вашата обич без конкретен повод. Той представлява един мил жест, който със сигурност няма да остане незабелязан от вашия син.

Запалката е създадена със специален дизайн, който я прави устойчива на вятър. Това я прави идеален аксесоар в най-лошия момент, когато имате нужда от пламък. Горивото е разпределено така, че пламъкът е трудно да бъде изгасен, осигурявайки надеждност и дългосрочна употреба.

За да гасите запалката, просто затворете капачето, което спира притока на кислород към пламъка. Това действие гарантира, че запалката ще остане в отлично състояние за многократна употреба.

Тази метална бензинова запалка е не просто предмет, а символ на вашата обич и внимание към вашия син, който ще го придружава в специални моменти през целия му живот.

За кого е подходяща Метална запалка - На сина ни ? 

Тази метална бензинова запалка е подходящ подарък за всички, които ценят красотата на ръчно изработените предмети и искат да изразят специалната си обич и внимание. Тя е идеална за синовете, независимо от техния възраст, защото символизира връзката и нежността между родител и дете. Също така, този подарък може да бъде подарен на приятели, колеги или близки, които обичат практични и стилни аксесоари. Бензиновите запалки са винаги полезни и тази е уникална със своята персонализация и устойчивост на вятър, което я прави подходяща за различни поводи и лица.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.

Цена:
21 00 лв