Метална запалка - на сина ни

Продуктов код ZML-07-2
5.00
794

Метална бензинова запалка – На сина ни
Текста може да се промени по ваше желание /допълнително се таксува/.
* Запалката не е предварително заредена, ако желаете да закупите допълителен флакон с бензин, изберете от падащото меню.
* Възможно е гравиране на гърба.
* Ако желаете двустранно гравиране , моля да се свържете с наш оператор, за преизчисляване на цената.

4 поръчки за последните 14 часа
Опция бензин
Промяна в текста
Желана промяна
Цена:
21 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
19 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Даяна Костадинова

Получих календарите,страхотни са! Благодаря от ❤️ Весели празници!

Краси

Благодаря!

Ивалена Вълчева-Георгиева

Благодаря ви! Нещата които правите са страхотни! Благодаря!

Виктория Радушева

Благодаря за страхотните календари! Перфектно качество и изработка. Поръчката беше доставена в срок. Получихме и страхотни подаръци!

Емилия Енева-Капацинова

Благодарим от сърце за бързото изпълнение на поръчката! Изключително добро качество, обслужване и отношение! Препоръчвам!

Yuliya Skarlatova

Вече трета година поръчвам календари и съм супер доволна. Качество, коректност и бързо обслужване. Благодаря! Препоръчвам с две ръце!

Hristina Ivanova

Изключително коректни. За втора година поръчвам календари и въпреки, обявените 10 дни за изпълнение на поръчката, тя беше изпратена по-рано.

Теодора Труйкова

Страхотни календари, бърза доставка и добро качество. Благодаря ви Art-Gift

Стефани Ангелова

Много съм доволна. Бърза изработка и коректно отношение! Препоръчвам!

Севдалина Николова

Много съм доволна! Благодаря Ви за коректността и бързата доставка! Продължавайте да радвате клиентите си! Успех!
Допълнителна информация

Забележка: Запалката не е предварително заредена, ако желаете да закупите допълителен флакон с бензин, изберете от падащото меню.

Какво представлява Метална запалка - на сина ни ?

Металната бензинова запалка, която предлагаме, е не само функционален предмет, но и красив и личен подарък, който ще направи вашият син изключително радостен. Тя е перфектният подарък за рожден ден, подарък за имен ден или просто като израз на вашата обич и внимание, дори и без конкретен повод.

Една от най-забележителните характеристики на тази запалка е, че може да бъде персонализирана с текст или гравиране на гърба й. Това я прави още по-особена и специална за вашия син, като я прави уникална и неповторима.

Тази запалка е създадена с оглед на дългосрочната употреба и лесното презареждане. Запалките от този вид се появяват през 30-те години и са известни със своята устойчивост на вятър. Те са способни да запалят дори в най-лошите метеорологични условия благодарение на специалния си дизайн и разпределението на горивото, което гарантира трудно изгасящ пламък.

Важно е да знаете, че правилният начин за гасене на запалката е чрез затварянето на капачето, което спира притока на кислород към пламъка. Това осигурява дълготрайност на запалката и нейната надеждност.

Този подарък е не просто предмет, а символ на вашата грижа и обич към вашия син. С металната бензинова запалка на сина ни, вие му предоставяте нещо, което ще го радва и ще му припомня за вашата специална връзка.

За кого е подходяща Метална запалка - на сина ни ?

Тази метална бензинова запалка е подходяща за всеки, който цени красивите и функционални подаръци. Тя е идеален избор за вашите близки, независимо дали става въпрос за сина ви, брат, приятел или колега. С персонализацията на текст или гравирането на гърба, тя става още по-особена и уникална, подчертавайки връзката и специалния момент. Тази запалка не само има стилна визия, но и предлага надеждна и дълготрайна употреба, което я прави подходяща както за ежедневна употреба, така и за колекционери на интересни и стилни предмети. Всеки, който я получи, няма да остане равнодушен към този прекрасен и персонален подарък.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.

Цена:
21 00 лв