Метална запалка - на тати, Благодаря

Продуктов код ZML-11
5.00
794

Метална запалка – на тати, Благодаря
Текста може да се промени по ваше желание /допълнително се таксува/.
* Запалката не е предварително заредена, ако желаете да закупите допълителен флакон с бензин, изберете от падащото меню.
* Възможно е гравиране на гърба.
* Ако желаете двустранно гравиране , моля да се свържете с наш оператор, за преизчисляване на цената.

4 поръчки за последните 21 часа
Опция бензин
Промяна в текста
Желана промяна
Цена:
21 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
12 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Nadejda Karcheva

Страхотна изработка. Експресно обслужване❤️

К Петгрова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Ивалена Вълчева-Георгиева

Благодаря ви! Нещата които правите са страхотни! Благодаря! -

Cvetelina Toneva

Благодаря за страхотните календари,които изработихте за нас!

Neli Filipova

Календарите са прекрасни.Бърза поръчка и коректно отношение.Благодаря ви!

Veselina Jelqzkova

Днес си получих календарите, страхотни са, благодаря ви много :)

Силвия Василева-Сярова

Благодаря за страхотните календари и подаръците към тях

Beti Sotirova

Препоръчвам.За втора година поръчвам и съм изключително доволна. СТРАХОТНИ СТЕ ❤❤❤

Росица Динева

Продуктите, които предлагате са страхотни! Препоръчвам с две ръце!!

Яница Арабаджиева

Страхотни професионалисти! Благодарим ви за уникалните календари! Най-добрите сте... :)
Допълнителна информация

Забележка: Запалката не е предварително заредена, ако желаете да закупите допълителен флакон с бензин, изберете от падащото меню.

Какво представлява Метална запалка - на тати, Благодаря ?

Металната бензинова запалка "На тати благодаря" е не само красив и стилен подарък, но и израз на вашата искрена благодарност и обич към вашия баща. Този изключително мил жест носи в себе си нежно послание, което ще напомня на вашия баща колко много го обичате и цените всичко, което той е направил за вас.

Запалката е изработена от висококачествен метал и предлага възможност за персонализация с гравиране на гърба. Този уникален детайл я прави още по-специална и подходяща за всеки повод - подарък за рожден ден, подарък за имен ден, подарък за юбилей или просто като израз на признателност и обич.

Тази метална запалка е създадена за дългосрочна употреба и се зарежда с бензин, който я прави изключително надеждна и практична. Тя е вдъхновена от класически дизайн от 30-те години и е известна със своята устойчивост на вятър. Нейният специален дизайн и разпределение на горивото позволяват да запалва в най-лошите метеорологични условия, а пламъкът й е трудно изгасяем.

За да изгасите запалката, просто затворете капачето, което спира притока на кислород към пламъка. Този момент на затваряне също придава на запалката характерния "клик", който я прави лесна за разпознаване и добавя към нейния шарм.

С металната бензинова запалка "На тати благодаря" дарявате не само предмет, а и част от вашето сърце и признателност. Това е подарък, който няма да остане незабелязан и ще напомни на вашия баща колко много значи за вас.

За кого е подходяща Метална запалка - на тати, Благодаря ?

Металната бензинова запалка "На тати благодаря" е подходящ подарък за всички бащи, които заслужават специално внимание и признание. Този стилен и персонализиран аксесоар е идеален за всеки, който цени красивите и функционални предмети. Бащите, които обичат практични и надеждни инструменти, ще го оценят особено. Независимо дали става въпрос за рожден ден, имен ден, юбилей или просто като жест на признателност и обич, тази запалка носи специалното послание "На тати благодаря" и със сигурност ще разтърси сърцето на всеки баща.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.

Цена:
21 00 лв