Метална запалка - Учителят е компас

Продуктов код ZML-04
5.00
794

Метална бензинова запалка – Учителят е компас
Текста може да се промени по ваше желание /допълнително се таксува/.
* Запалката не е предварително заредена, ако желаете да закупите допълителен флакон с бензин, изберете от падащото меню.
* Възможно е гравиране на гърба.
* Ако желаете двустранно гравиране , моля да се свържете с наш оператор, за преизчисляване на цената.

5 поръчки за последните 4 часа
Опция бензин
Промяна в текста
Желана промяна
Цена:
21 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
19 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Maria Ivanova

Препоръчвам с две ръце! Съобразителност с желанието на клиента - получих това, което исках! Бързи, точни и коректни! Бъдете здрави и продължавайте да радвате хората!

Евгени П.

Уникални са. Силно препоръчвам

Ива Илиева

Изключителни професионалисти! Радвам се, че за пореден път избрах вас! Препоръчвам.

И медова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Medi Mehmedova

Прекрасно отношение, страхотно качество. На живо дори още по красива изработка♥️☺️ -

Мирена Тодорова

Календарите вече са при нас! Чудесна изработка! Получихме и подаръци, за което Ви благодарим!

Evelin Zafirova

Поръчах бебешко боди, розовият надпис е почти червен... а материята е покъртителна, през бодито може да се чете списание.... толкова тънка и ужасна материя! За една снимка ще издържи, но нищо повече!

Teodora Docheva

Благодаря за коректното отношение. всичко е много красиво. Весели празници!

Елена Славчева Георгиева

Много Благодаря за хубавите календари!

Velina Dimitrova Krasteva

И аз съм много доволна от качеството и бързината на услугата! Благодаря за съдействието :)
Допълнителна информация

Забележка: Запалката не е предварително заредена, ако желаете да закупите допълителен флакон с бензин, изберете от падащото меню.
Вижте още продукти подходящи за подарък за учител.

Какво представлява Метална запалка - Учителят е компас ?

Тази метална бензинова запалка, предоставена на вас от "Арт-Гифт", представлява не само функционален аксесоар, но и символ на благодарност и признателност към вашия учител. Тя е перфектният подарък, който да изрази вашето уважение и признателност към този важен човек във вашето образование.

Запалката е красиво изработена от метал и е гравирана с изящен дизайн и текст, който може да бъде персонализиран или гравиран специално за вашия учител. Тази персонална запалката може да съдържа вашето послание на благодарност или вдъхновяваща цитат, който да напомни на учителя ви колко много цените тяхната работа и усилия.

Запалката е снабдена с бензинов механизъм и е създадена за дългосрочна употреба. Този тип запалки е известен със своята устойчивост на вятър и способността си да запали в почти всички условия. Този успех се дължи на специалния дизайн и разпределението на горивото, което гарантира, че пламъкът е трудно да бъде изгасен.

За да изгасите запалката, просто затворете капачето, което ще спре притока на кислород и ще угаси пламъка. Това прави запалката не само функционална, но и сигурна за използване.

Тази метална бензинова запалка с мило послание представлява един прекрасен и символичен подарък, който няма да остане незабелязан от вашия учител. Тя е идеален начин да изразите вашето уважение и благодарност, било то за първия учебен ден, за успешното завършване на учебната година или просто като жест на признателност за всичко, което учителят ви е постигнал за вас.

За кого е подходяща Метална запалка - Учителят е компас ?

Тази метална бензинова запалка с мило послание е подходяща за всички, които искат да изразят своята благодарност и уважение към своите учители. Тя е идеален подарък за студенти, които желаят да покажат своята признателност към учителите си за техния труд и усилия. Също така, тази запалка е подходяща и за родители, които искат да подарят нещо специално на учителите на своите деца. Освен това, тя е перфектен подарък за първия учебен ден или за завършване на учебната година. Независимо от възрастта или образованието, тази запалка представлява символ на признателност и ще бъде оценена от всеки учител.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.

Цена:
21 00 лв