Метална запалка - to my beloved

Код ZML-08-1
5.00
694

Метална бензинова запалка – to my beloved
Текста може да се промени по ваше желание /допълнително се таксува/.
* Запалката не е предварително заредена, ако желаете да закупите допълителен флакон с бензин, изберете от падащото меню.
* Възможно е гравиране на гърба.
* Ако желаете двустранно гравиране , моля да се свържете с наш оператор, за преизчисляване на цената.

4 поръчки за последните 8 часа
Опция бензин
Промяна в текста
Желана промяна
Цена:
21 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
20 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Забележка: Запалката не е предварително заредена, ако желаете да закупите допълителен флакон с бензин, изберете от падащото меню.

Какво представлява Метална запалка - to my beloved ?

Тази метална бензинова запалка с надпис "To My Beloved" е един чудесен и емоционален подарък, който ще изрази вашите чувства и ще накара вашия специален човек да се почувства уникален и обичан. Запалката е красиво изработена и има възможност за персонализация чрез гравиран текст на английски. Този детайл я прави още по-особена и персонална.

Дизайнът на запалката е стилен и елегантен, с метална повърхност, която придава изискан вид. Възможността за промяна в дизайна и възможността за гравиране и на гърба я правят още по-персонална и адаптирана към вашия вкус и предпочитания.

Тази запалка е идеален подарък както за мъж, така и подарък за жена, и може да бъде предоставен по всякакъв повод - подарък за годишнина, подарък за рожден ден, подарък за имен ден или дори без никакъв повод, просто като жест на обич и внимание.

Металните бензинови запалки са известни с дълготрайната си употреба и надеждност. Те могат да бъдат зареждани, което ги прави икономичен избор. Освен това, те се характеризират със способността си да горят и в условия на силен вятър, благодарение на специалния си дизайн и разпределението на горивото. Този дизайн предпазва пламъка от угасване, като спира притока на кислород при нужда.

В заключение, тази метална бензинова запалка с гравиран текст е не само практичен аксесоар, но и израз на вашия стил и чувства. Тя е символ на дълготрайна обич и внимание към вашия близък и ще бъде оценена като незабравим подарък.

За кого е подходяща Метална запалка - to my beloved ?

Тази метална бензинова запалка с гравирано послание е подходяща за всеки, който желае да направи специален жест и да изрази обич и внимание към своята половинка, независимо дали това е мъж или жена. Тя е подходящ подарък за романтични моменти, като годишнина, Ден на влюбените, рожден ден или имен ден. Също така е подходяща и за всеки, който цени стил и изисканост, и който търси функционален и елегантен аксесоар. Запалката е символ на дълготрайна обич и ще бъде оценена като уникален и внимателен подарък.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Цена:
21 00 лв