Метална запалка - to my son

Продуктов код ZML-07-1
5.00
794

Метална бензинова запалка – to my son
Текста може да се промени по ваше желание /допълнително се таксува/.
* Запалката не е предварително заредена, ако желаете да закупите допълителен флакон с бензин, изберете от падащото меню.
* Възможно е гравиране на гърба.
* Ако желаете двустранно гравиране , моля да се свържете с наш оператор, за преизчисляване на цената.

3 поръчки за последните 5 часа
Опция бензин
Промяна в текста
Желана промяна
Цена:
21 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
15 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Ivan Boyanin

Съпругата ми направи поръчка на ключодържател с наш текст. Бързи, коректни, професионална изработка. Надминаха очакванията ни. Благодарим! Пожелаваме им успех!

Dima Lambova

Прекрасни са подаръците! Перфектни са в изработката, качеството бързината, всичко!

Лилия Иванова

positive review Много съм доволна! Препоръчвам с две ръце! Бързо и качествено изпълнение на поръчката! -

Боряна Янкова

Изключително бързо и качествено обслужване!

Мирена Тодорова

Календарите вече са при нас! Чудесна изработка! Получихме и подаръци, за което Ви благодарим!

Gergina Georgieva

Благодаря ви много за прекрасните календари страхотни сте. Благодаря ви и за бързата поръчка.Весели празници

Маргарита Богданова

Изключително съм доволна от магнитите, които бяха при мен на вторият ден, след поръчката! Препоръчвам с две ръце, отново ще поръчам със сигурност! Благодаря

Hristina Ivanova

Изключително коректни. За втора година поръчвам календари и въпреки, обявените 10 дни за изпълнение на поръчката, тя беше изпратена по-рано.

Irena Ilieva

Препоръчвам! Поръчахме детски календари и останахме много доволни! Перфектно изпълнение, бързи и коректни! Благодаря Ви, Art-Gift!

Manuela Ananieva

Изключително коректни! След като от 6 други страници ми отказаха да направят щампата, която поисках, Art-Gift поеха ангажимента. Тениската е още по-страхотна, от колкото си мислех, че може да стане! А рожденика си получи щампата, за която вече мислех, че няма как да стане. Благодаря ви!
Допълнителна информация

Забележка: Запалката не е предварително заредена, ако желаете да закупите допълителен флакон с бензин, изберете от падащото меню.

Какво представлява Метална запалка - to my son ?

Металната бензинова запалка "To My Son" е не само красив, мил и практичен подарък, но и със силно символично послание. Тази изискана запалка е снабдена с гравиран текст на английски език, който може да бъде персонализиран по ваш избор. Това я прави идеален подарък за рожден ден, подарък за имен ден или дори без повод, като подаръкът  към вашия син остава вечно запечатано в металната повърхност.

Със своя стилен и класически дизайн, тази запалка се отличава с високо качество и изработка. Зарежда се с бензин и е проектирана за дългосрочна употреба, като осигурява надеждност и устойчивост на вятъра. Това я прави идеална за използване на открито или в условия на силни ветрове.

Запалките от този тип са популярни от десетилетия, предоставяйки надеждност и устойчивост при запалване дори в най-лошите условия. Техният специален дизайн и разпределение на горивото позволяват на пламъка да остане стабилен и устойчив дори при силно вятърно време. Затварянето на капачето спира притока на кислород и гаси пламъка, предоставяйки безопасно използване.

Символиката на тази запалка "To My Son" я прави не само функционален предмет, но и стойностен символ на вашата нежност и грижа към вашето дете. Това е един мил жест, който няма да остане незабелязан и ще остане в сърцето на вашия син.

За кого е подходяща Метална запалка - to my son ?

Металната бензинова запалка "To My Son" е подходяща за всички, които искат да изразят своята обич и признание към сина си. Този подарък е идеален за родители, които искат да подарят нещо специално на своя син за рожден ден, имен ден или други важни моменти в живота му. Символичният текст на запалката го прави подходящ и за други близки лица, като братя, сестри или близки приятели, които искат да изразят своята подкрепа и обич. Този подарък не само е красив и практичен, но и предоставя възможност за персонализация, което го прави още по-специален за получателя.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.

Цена:
21 00 лв