Търсите оригинален подарък за Гергьовден? На 6-ти Май празнуваме Гергьовден и имен ден празнуват: Галя, Ганка, Ганчо, Генчо, Гео, Георги, Георгина, Гергана, Гинка, Гиньо, Гиргин, Гиргина, Гоце, Гюро, Гюрга, Гюргелена, Йорго, Порица. Ако ваш приятел има празник и искате да му направите оригинален подарък за Гергьовден, ние ще ви помогнем :) Изготвили сме дизайни за празника, като артикулите са от различно естество. Така вашият избор е по-голям и “оригинален подарък за Гергьовден” няма да се окаже “мисия невъзможна” :) Направете незабравим подарък за именния ден на ваш близък човек с нашите персонално изработени продукти, при които има възможност за добавяне на име, снимка и послание. Най-поръчвания оригинален подарък за Гергьовден е забавна тениска “Георги не е име, а титла”.
За най-малките подходящ оригинален подарък за Гергьовден е боди с надпис “Моят първи Гергьовден”. 
Вижте още много подаръци за празника Гергьовден!
Много варианти за оригинален подарък за гергьовден ще откриете по-долу.

Тениски

Идеи за подарък – тениските са един уникален и оригинален подарък за Гергьовден. Забавните надписи на тениските ще накарат всеки да се разсмее и ще придадат незабравима емоция за празника.

Кейсове

Идеи за подарък – кейсовете са един уникален и оригинален подарък за Гергьовден. С тях със сигурност ще зарадвате тинейджърите.

 • Кейс за телефон – Георги храбър е роден … 22.00 лв.

  Кейс за телефон със снимка на Кейс за телефон – Георги храбър е роден … . Защитете телефона си с кейс от онлайн магазин ArtGift. Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашия телефон и ще го защити от счупване и надраскване, а също така и ще придаде уникалност с пълноцветно напечатаното изображение върху него. Ние печатаме по най-нова технология с УВ мастила. Нашите кейсове позволяват достъп до всички бутони и портове.

 • Кейс за телефон – Гергана 22.00 лв.

  Кейс за телефон със снимка на ККейс за телефон – Гергана . Защитете телефона си с кейс от онлайн магазин ArtGift. Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашия телефон и ще го защити от счупване и надраскване, а също така и ще придаде уникалност с пълноцветно напечатаното изображение върху него. Ние печатаме по най-нова технология с УВ мастила. Нашите кейсове позволяват достъп до всички бутони и портове.

 • Кейс за телефон с Ваши снимки – Моето всичко 22.00 лв.

  Кейс за телефон с Ваши снимки – Моето всичко. Защитете телефона си с кейс от онлайн магазин ArtGift. Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашия телефон и ще го защити от счупване и надраскване, а също така и ще придаде уникалност с пълноцветно напечатаното изображение върху него. Ние печатаме по най-нова технология с УВ мастила. Нашите кейсове позволяват достъп до всички бутони и портове.

 • Кейс за телефон с Любими снимки 22.00 лв.

  Кейс за телефон със снимка на Кейс за телефон с отпечатани ваши любими снимки. Защитете телефона си с кейс от онлайн магазин ArtGift. Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашия телефон и ще го защити от счупване и надраскване, а също така и ще придаде уникалност с пълноцветно напечатаното изображение върху него. Ние печатаме по най-нова технология с УВ мастила. Нашите кейсове позволяват достъп до всички бутони и портове.

Керамични чаши

Идеи за подарък – керамичните тематични чаши със забавен надпис или тематична снимка са  оригинален подарък за Гергьовден. С тях със сигурност в замяна ще получите усмивка. Те са и много практични – ще се използват постоянно.

Ключодържатели

Луксозни сувенири

 • Бамбуков комплект за вино 37.00 лв.

  ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ 

  Вино комплект от 4 части – тирбушон, термометър, запушалка и гривна за бутилка. Комплектът е в бамбукова кутия с размери 14,7 x 16,7 x 5,4 см. Един луксозен подарък за скъп за Вас човек. В полето “Добави желан надпис”, въведете надписа, който искате да гравираме. Гравирането е едностранно. Ако желаете двустранно гравиране, е необходимо е да се свържете с наш оператор, който преизчисли цената.

 • Луксозен бизнес комплект “F. Bartholdi” 35.20 лв.

  Бизнес комплект с химикалка визитник и ключодържател в кутия “F. Bartholdi”.  Изключително луксозен комплект. Възможност за лазерно гравиране върху химикалката, ключодържателя и визитника. В полето “Добави желан надпис”, въведете надписа, който искате да гравираме. Гравирането е едностранно. Ако желаете двустранно гравиране, е необходимо да се свържете с наш оператор, който да преизчисли цената.
  В първото поле “добави желан текст” описвате текста за химикалката.
  Във второто поле “добави желан текст” описвате текста за ключодържателя/ако желаете такъв/.

 • Луксозен комплект за пури F. Bartholdi 165.60 лв.

  Луксозен  комплект за пури от 4 части в дървена кутия.  Възможно е поставянто на персинализиран текст върху кутиятата. .  Изключително луксозен комплект. Възможност за печат върху кутията. В полето “Добави желан надпис”, въведете надписа, който искате да напечатаме.

Бизнес подаръци

Възглавнички

Престилки за готвене

Дървени сувенири

Close Количка
Recently Viewed Close
Close

Close
Меню
Категории