Картина на дърво с послание и снимка - Честито дипломиране

Код wood-sg11
5.00
694

Картина на дърво с послание и снимка – Честито дипломиране
Изработена от дървен материал
Гаранция на напечатаното изображение – 100 години.
Размери на картината : 15 х 20см.
За да направите поръчка, добавете желаната снимка от полето "Файл за печат"
*Към дървения сувенир получавате безплатно индивидуална лазерно изрязана дървена стойка.

5 поръчки за последните 2 часа
Добави снимка тук
Цена:
29 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
17 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Какво представлява картината на дърво за абитуриент?

Дипломирането и абитуриентският бал са важни етапи в живота на всеки ученик. Това са моменти, които остават в паметта и сърцата ни завинаги, и затова подаръкът, който изберем, трябва да бъде специален и значим. Една от най-оригиналните и лични идеи за подарък за дипломиране е дървената картина с послание и снимка.

Тази дървена картина се отличава с елегантен и неутрален дизайн, което я прави подходяща както за момичета, така и за момчета. На нея можете да добавите специално послание, което да изрази вашите пожелания и поздравления към абитуриента. Този текст съчетан с вашата снимка, отпечатана директно върху дървената повърхност, прави подаръка още по-личен и значим.

Тази картина може да бъде поставена на видно място в стаята на абитуриента или да бъде закачена на стената, където тя ще напомня за специалния момент на дипломирането. Тя е символ на постигнатия успех и на бъдещите предизвикателства, които предстоят. 


Текст:

Честито дипломиране!
Нека миналото
бъде твой учител,
настоящето -
твой подарък,
а бъдещето -
твоя мотивация!
Върви смело напред
и превръщай всяка
своя мечта в реалност!

От какъв материал е изработена картината на дърво за дипломиране? 

Изработва се от висококачествен дървен материал, което позволява на напечатаното изображение да придобие много естествен и натурален вид. За да направим подаръка максимално издръжлив, използваме специална най-нова технология, а именно - директен UV  печат, който се отличава с ярки и издръжливи във времето цветове. Това дава и гаранция на напечатотното изображение - 100 години, с което правите вашия подарък на практика вечен.

Какъв е размерът на картината на дърво - Честито дипломиране?

Височина: 20см.
Широчина 15см.
*Изпраща се към вас с дървена стойка

 

За кого и за какъв повод е подходяща картината Честито дипломиране?

Картината от дърво със снимка и послание е много подходящ подарък за абитуриентски бал за момиче. Тя ще остане като невероятен спомен от този важен момент в нейния живот. Но също така може бъде и идея за подарък за абитуриент момче. Сувенирът е с красиво послание и снимка, които със сигурност биха били оригинална декорация, носеща спомена за абитуриентския им бал.

Защо да поръчате подарък за абитуриент или абитуриентка от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Като онлайн магазин за персонални подаръци, ние се стремим винаги да помагаме в избора ви и да ви предлагаме свежи и уникални идеи за подаръци за абитуриент, абитуриентка, подаръци за дипломиране и още безброй специални поводи, които искате да запазите завинаги. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Цена:
29 90 лв