• Подкатегории
  • покажи повече
 • Цвят
  • покажи повече
 • Тема на бодито
 • Брой снимки
 • Повод
  • покажи повече
 • Пол
 • Подарък за
  • покажи повече
 • Цена
  •   -   лв

Подарък за бебе и новородено

Виж още 24 продукта

Подарък за бебе и новородено

Подарък за бебе и новородено – ваши близки или роднини имат бебче и се чудите какво да им подарите? Чудите се какъв подарък за бебе е най-подходящ? Несъмнено ще се зарадват на нещо персонално изработено за бебчето. Подарък за бебе и новородено се избира със сърцето :) Знаем, че това не е трудно, тъй като бебчета са толкова мили и невинни същества, че ни се иска да им подарим целия свят.

Подарък за бебе и новородено – трябва да изразява вашето отношение към него/и разбира се към родителите/, подаръкът за бебе трябва да е символичен и по възможност създаден, така че той да остане за спомен по-дълго във времето. Какво по-хубаво от персонална изработена бебешка визитка  с всички данни на бебето + негова снимка /това ще е спомен за цял живот/.
Подарък за бебе и новородено – може да е персонално изработена възглавничка с неговите родилни данни + отпечатък на снимка от родилното. Тези подаръци за бебе и новородено определено ще се превърнат в едни от най-сантименталните, както за родителите, така и в последствие за бебчето. Възможностите, които можем да предложим за неограничени.
При нас ще откриете, освен подарък за бебе и новородено, също така  и  подарък за всеки повод – рожден ден, имен ден, кръщение, прощъпулник и др. Разгледайте нашите предложения за подарък за бебе и новородено  и очаровайте вашите близки :)

Да се появи бебе на бял свят е може би най-радостното събитие за човек и близкия му кръг. Когато наш близък се сдобие с нова рожба от сърце ни се иска да го зарадваме с подарък, който наистина да му хареса. Да избереш подарък за бебе не винаги е лесна задача, особено за хората, които все още нямат деца. 

Освен раждането, разбир се, другите поводи, на които можем да помислим за подарък на бебе са много: погача, прощапулник, кръщене, Коледа, рожден ден и т.н. В случай, че сте  близки с родителите, не се колебайте да попитате предварително и тях за нуждата им в точния момент, какво нямат все още, какво искате и какво би свършило най-полезна работа. По този начин ще сте сигурни, че няма да купите, нещо което вече е подарено или осигурено.  

При избора на подарък за бебе ArtGift ви съветва да се постараете да наблегнете на качеството, а не на количеството. Щом става въпрос за детенцето на по-близки до нас хора, обикновено определяме бюджет, с който можем да си позволим покупки на по-големи предмети, с които да подпомогнем младото семейство, като кошара, количка и т.н. това обаче не винаги е нужно, защото в повечето случаи родителите вече са се погрижили за тези неща.

Възможно е да ни се иска да не се консултираме предварително и да запазим момента на изненада. В тези случаи най-добре е да се спрем на нещо, което даже и да се повтаря няма да бъде проблем и пак може да се ползва – играчка, дрешка, козметика и т.н. Подаряването на бебешки дрешки е класика и колкото и клиширано да изглежда, това е един практичен подарък, който, ако е избран правилно, със сигурност ще влезе в употреба, а и ако качеството е на ниво, определено ще се носи често от бебчо. 

Именно тук ArtGift може да ви изненада с идеи и различни модели възглавнички, бодита, дрешки за бебе и мама, бебе и татко, дядо, баба, леля и какво ли още не. 
Дребни правила при избора на подарък за бебе и новородено:
 • да изразява вашето отношение към него/и разбира се към родителите
 • да е символичен и по възможност създаден, така че той да остане за спомен по-дълго във времето. 
 • да е персонално изработена възглавничка с неговите родилни данни + отпечатък на снимка от родилното. 
Подобен тип подаръци за бебе и новородено определено ще се превърнат в едни от най-сантименталните, както за родителите, така и в последствие за бебчето. Възможностите, които можем да предложим в ArtGift са неограничени.

При нас ще откриете, освен подарък за бебе и новородено, също така  и  подарък за всеки повод – рожден ден, имен ден, кръщение, прощъпулник и др. 
Колко сладко и индивидуално изглежда един подарък, който освен, че сте подбрали с внимание, сте му добавили и доза лично отношение. Всички гравирани подаръци се гледат с една идея по-мило, защото наистина правят жеста още по-личен. Няма да има родители, които да не го приемат с много любов и широка усмивка още в момента, в който подарите подаръка , та и доста дълго напред.Надписи с конкретни имена, поводи, пожелания и закачливи изречения и фрази. Бихте внесли и хумор и загриженост само с един правилно подбран подарък за бебето. 

B ArtGIft ще откриете серия от уникални подаръци за бебе и новородено и гарантирано няма да останете без направен избор.