Търсиш подарък за имен ден ?
Е, ние имаме много интересни предложения за вас. Ако ви е омръзнало от скучни и тривиални подаръци,  то сега сте попаднали на правилното място.
Всяка ваша идея може да бъде превърната в прекрасна изненада за колега, роднина или приятел.
Какво ще кажете за елегантна луксозна химикалка с гравирано име? Една изискана и различна изненада за имен ден, която винаги могат да пазят близо до себе си.
При нас ще откриете над 4000 идеи за подарък за имен ден.  Без значение дали подаръкът ще бъде за мъж, жена или дете, ние ви представяме интересни дизайнерски атикули, който ще спечелят всеки.

Изненадайте своите приятели, не само с персонални сувенири, но и с невероятният спомен и емоция, които ще остави вашият подарък.
Сред предложенията ни за подарък ще откриете тениски, чаши, кухненски дъски, луксозни коплекти и много други. Цветница, Гергьовден, Никулден, Тодоровден, Димитровден и много други именни дни.
Специално за дамите сме създали красиви модели с цветя, нежни цветове и елементи, които да направят подаръка още по-предпочитан.
А за господата, сме подбрали, както елегантни и изчистени модели, така и забавни и закачливи подаръци, които да ги карат да се усмихват.
Всеки подарък за имен ден, който изберете, може да бъде променен персонално за вас или за вашите приятели.  Голяма част от артикулите ни могат да бъдат персонализирани не само с ваш текст, но и с ваша снимка.
Изберете своите тениски, чаши, химикалки или други изнеади с персонални имена и послания, за да направите празникът на вашите приятели незабравим.

Меню
Close

Количка

Recently Viewed

Close

Great to see you here!

A password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our политика на поверителност.

Already got an account?

Close

Close

Категории