• Подкатегории
    • покажи повече
  • Тема на бодито
  • Брой снимки
  • Повод
  • Пол
  • Подарък за
  • Цена
    •   -   лв

Подарък за леля/ вуйна

Виж още 2 продукта

Подарък за леля/ вуйна

Златната леля! Колко много неща можем да кажем, за да изразим обичта си към нея..и все няма да успеем да намерим всички думи. Без значение на колко години сме и къде живеем. Независимо накъде ни е отвял животът, леля винаги си остава сред най-близките ни хора още откакто сме се появили на този свят. 
Всеки, който има топли отношения с леля си знае, че връзката с нея е много по-специфична и необикновена от всички други. 

Именно затова от ArtGift знаем, че ще ви е много по-лесно да я зарадвате ако ни се доверите с разнообразните предложения за подарък за леля, които сме ви приготвили. Най-хубавото е, че към повечето от тях можете да добавите своя почерк и идея. 
Разнообразни комплекти, сувенири, елегантни ключодържатели, тефтери, химикалки и какво ли още не. За моментите, в които искате широко да усмихнете своята леля без повод. За онези поводи, в които сте се събрали семейно и искате да подарите частичка и от вас, която да й остане мил спомен завинаги. 

За всички моменти, в които ако леля или вие се прибирате от чужбина - има винаги подходящ начин да засилите емоцията с един индивидуален и лично направен за нея подарък.

Без значение какъв е поводът и има ли изобщо такъв, най-оптималният начин да го запечатате са снимките и спомените, които ще остави този ден. 
B ArtGift ще откриете много начини да направите леля си специална и тя да го запомни и почувства наистина от сърце. Мотото ни винаги се базира на това да успеем да помогнем на вас - клиентите ни да изразите положителни чувства към близките си хора под формата на подаръци. Подаръкът за леля не прави изключение. 

Сатртираме с дамските комплекти, които ще паснат в чантата, ежедневието или шкафчето на всяка дама. Комлект с химикалка, елегантен часовник и ключодържател е перфектното трио, за да си в час с програмата си винаги. Нежен дизайн на трите елемента в комплекта. Идва при вас в красива опаковка. Имате възможност да гравирате символи по избор и ние ще ви съдействаме, само се свържете с нас.

Картина на дърво с послание и снимка е сред фаворитите за подаръци, които леля определено ще запомни и ще поглежда много често. Със снимка по ваш избор и с послание, което сме сигурни, че ще я развълнува, този подарък допринася към безусловното ви демонстриране на внимание и обич.

За да намесим и най-малките племенници - бебешкото боди с надпис за леля е най-размекващия подарък в галерията. За всяка дама, която скоро е усетила щастието да стане леля. Само си представете с какво умиление ще прегърне бебчо още щом го види, облечено с това боди с послание за леля.

Сувенири от дърво за различни поводи ще стоят прекрасно на холната секция или нощното шкафче на леля. 

Възглавничките, които можете да поръчате при нас с надписи, имена, дати и внимателно подбрани снимки от вас - перфектния жест, който да украсява интериора. 

Комплектите с бележници, тефтери, химикалки и писалки пък пасват за подарък на всяка леля, която работи упорито и има натоварен график. Можете да я улесните с подарък, който би й помогнал да организира и подреди деня си лесно.


Общо взето абсолютно всичко, което решите, че пасва на леля значи наистина ще пасне. Всеки подарък, който е измислен и подарен с любов и желание оставя отпечатъка си в притежателя си и всеки път, в който го погледне или използва ще се сеща за изключително близкия й човек, който й го подари.

Подарък за леля – ах, тези сладки лели :) Те са като наши втори майки…как да не акцентираме и върху това – най-прекрасния подарък за леля ще откриете при нас в Онлайн магазин Art Gift.
Лелята има специално място в сърцето на малчуганите – тя обича като майка, държи се с вас като с приятел, пази вашите тайни като сестра, глези ви като баба и още куп позитиви…с 3 думи – лелята е прекрасна!
Само тези, изпитали чувството да имат леля знаят колко специална част от живота им и че когато избираме подарък за леля, той наистина трябва да е прекрасен колкото нея.
За кои поводи най-честно са необходими подаръци? Подарък за леля за рожден ден; подарък за имен ден, подарък за 8-ми Март,  подарък с повод или без повод. Хиляди идеи за подарък за най-добрата леля. Разгледайте нашите предложения и направете незабравим подарък за най добрата леля. Нашите продукти са с високо качество и с възможност за персонализация като име, снимка и послание.