• Производители
  • покажи повече
 • Подкатегории
  • покажи повече
 • Цвят
 • Дамски Суитшърт
 • Вид дъска
 • Брой снимки
 • Повод
  • покажи повече
 • Пол
 • Подарък за
  • покажи повече
 • Цена
  •   -   лв

Подарък за приятел/ка

Виж още 24 продукта

Подарък за приятел/ка

Колко е хубаво да имаме близки приятели до себе си, на чието рамо можем да се облегнем винаги! 

Всеки, който има такъв приятел в живота си трябва да се чувства късметлия и да не спира да му показва обичта си с повод или без. 
Дали ще сте голяма компания или ще искате лично вие да усмихнете приятел - няма значение, защото в ArtGift има всичко. 
Когато приятел се прибира от чужбина и след дълго затишие ще се видите отново - повод е. 

Когато има повод, който е достатъчно важен и сантиментален за него - отново сте вие на ход и нека заедно изберем най-подходящия подарък конкретно за вашия приятел.
Когато просто сте решили да размекнете обстановката и да покажете на приятел, че е ценен и, че и вие винаги сте зад гърба му - отново достатъчно, за да персонализирате уважението си под формата на мил и ефектен подарък за приятел.

Повечето пъти дамите са по-изобретателни и обичат да си разменят подаръци с цел израз на дълбоко и силно приятелство. И няма абсолютно нищо лошо в това, разбира се. Имаме арсенал от толкова много идеи, че определено на приятелите ви ще им стане любимо да им подарявате подаръци точно вие. И отново - в това няма да има нищо лошо.
Представете си как сте се запътили към среща с приятелка и сте й подготвили неочакван жест. Определено срещата ще придобие много усмихнат и ведър смисъл. Не се съмняваме, че и попринцип изобщо не ви е зле да сте заедно, но пък какво по-добро допълнение от един подарък, нали?

Картината на дърво е уникален подарък, който ще остави и приятен спомен в приятеля ви, и ежедневно ще го усмихва, видейки го у дома. Ефектна дървена основа, върху която е изписан запомнящ се и силен текст, показващ за пореден път топлите чувства, които искате да изразите. Най-доброто допълнение към текста е снимката, която лично вие ще подберете. Сигурни сме, че имате разнообразна галерия от общи спомени, запечатани в снимки. Дори може би ще ви е трудно да изберете само една - обадете ни се, пишете ни - все ще сме от полза. Можете да добавите и имената си. Картината идва при вас с индивидуално лазерно изрязана дървена стойка. 

Ако искате пък да подарите на приятел спортен аксесоар, в случай, че е от спортуващите - бутилката с неговото име е най-оригиналният вариант. На всяка тренировка, на всяка разходка сред природата, на всеки плаж - подаръкът ви ще бъде трайно оценен. Бутилката е практична и удобна с вместимост до 600мл. Надпис може да има от едната страна, но в случай, че искате нещо повече - ArtGift е насреща за допълнения.

Ако пък приятелят ви е бизнес настроен - подарете впечатляващи химикалки и писалки. Елегантни комплекти, с които важните подписи ще са оставени с усмивка заради красивия жест, който сте направили. Черни, сиви и изключително дизайнерски и ефектни модели. Знаем, че имате поне една приятелка, която можете си представите със стила, който носят тези модели. Зарадвайте я.

Сред предложенията ни за подарък за приятел може да откриете ключодържатели, чаши, тениски, шапки, кейсове, картини, порфтейли и много други. Все по-популярни за подарък за приятел са комплектите с еднакви или допълващи се тениски.
Ние от Арт Гифт ви предлагаме точно такъв тип подарък за приятел – тениски “Best Friends”, ключодържател “На моята приятелка” и много други.
При нас може да откриете предложения за подарък за приятел за всякакъв повод – рожден ден на приятел, имен ден на приятел, Коледа, Великден, завършване, дипломиране или спонтанна изненада без специален повод.

Ако се колебаете при изборът на подарък за приятел, можете да се свържете с нас, за да ви предложим варианти.

Подарък за приятел – най-обширната и интересна категория подаръци. Най-добрите приятели заслужават най-специалните изненади.

При изборът на подарък за приятел е важно да познавате добре неговите вкусове и предпочитания. Тук подаръкът може да бъде закачлив, забавен, интересен, персонален или дори ироничен.

Сред предложенията ни за подарък за приятел може да откриете ключодържатели, чаши, тениски, шапки, кейсове, картини, порфтейли и много други. Все по-популярни за подарък за приятел са комплектите с еднакви или допълващи се тениски.

Ние от Арт Гифт ви предлагаме точно такъв тип подарък за приятел – тениски “Best Friends”, ключодържател “На моята приятелка” и много други.

При нас може да откриете предложения за подарък за приятел за всякакъв повод – рожден ден на приятел, имен ден на приятел, Коледа, Великден, завършване, дипломиране или спонтанна изненада без специален повод.
Ако се колебаете при изборът на подарък за приятел, можете да се свържете с нас, за да ви предложим варианти.