• Подкатегории
  • покажи повече
 • Цвят
  • покажи повече
 • Дамски Суитшърт
 • Тема на бодито
 • Повод
 • Пол
 • Подарък за
 • Цена
  •   -   лв

Подарък за сестра

Подарък за сестра – нашето друго Аз. Сестра е не само роднина, тя е приятел за цял живот. Когато искате да направите подарък за сестра, не е нужен повод.

Подарък за сестра

Кой може да отрече, че връзката между две сестри е една от най-специалните на света? Сестрата е човекът, който винаги, каквото и да става е до нас и можем безусловно да вярваме в добрите й намерения и обич. Връзката между две сестри е толкова специална, че няма как страничен човек да я разбере. Сестрите са свикнали от съвсем малки да споделят тайните си, да се пазят една друга, да си помагат в нужда.

 Съответно даваме и ние абсолютно същото. Защо не и малко повече с някой друг непредвиден подарък за сестра.

Интересни и оригинални подаръци за сестра

Потърсихме и се фокусирахме основно върху емоционални подаръци, тъй като знаем че отношенията между сестрите винаги са силно емоционални и връзката между тях е специфична.
Помислихме, разбира се, и за по-практичните дами и добавихме също функционални и полезни подаръци, които вашата сестра с удоволствие ще използва.

Едва ли има друг човек на света, който да ви познава по-добре от вашата сестра. Ето защо да изберете подарък на сестра ви не би трябвало да представлява никаква трудност за вас.
Сестрата не е майка, пътищата ви все още могат да се разделят. Поради това вие още повече оценявате, че вие ​​и сестра ви сте истински приятели.

И все пак, щом четете тези редове, значи имате нужда от няколко интересни идеи за подарък. Надяваме се да изберете най-подходящия подарък на сестра ви от нашите предложения.
За нашата искрена грижа и любов ние ценим нашите сестри и сме готови да прекараме повече от една вечер в търсене на какво да подарим на сестра си за нейния рожден ден или какъвто и да било неин личен повод, в който да я изненадаме приятно.

Без значение какъв е поводът и има ли изобщо такъв, най-оптималният начин да го запечатате са снимките и спомените, които ще остави този ден. 

Песонални подаръци за сестра

B ArtGift ще откриете много начини да направите сестра си специална и тя да го запомни и почувства наистина от сърце. Мотото ни винаги се базира на това да успеем да помогнем на вас - клиентите ни, да изразите положителни чувства към близките си хора под формата на подаръци. Подаръкът за сестрата не прави изключение. 

Сатртираме с дамските комплекти, които ще паснат в чантата, ежедневието или шкафчето на всяка дама. Комлект с химикалка, елегантен часовник и ключодържател е перфектното трио, за да си в час с програмата си винаги. Нежен дизайн на трите елемента в комплекта. Идва при вас в красива опаковка. Имате възможност да гравирате символи по избор и ние ще ви съдействаме, само се свържете с нас.

Дамските елегантни портмонета от ArtGift никога не излизат от мода и предоставят още една нотка стилна визия и женственост у дамата. Издръжливи материи и ефектни модели, които ще я лишат от нуждата да обновява портмонетата си често. Тя вече ще има най-подходящото за нея. Бъдете смели в избора и не се колебайте да я зарадвате с този подарък, който на мига ще й влезе в употреба. 

Луксозните химикалки, с които сестра ви ще изпъкне, там където трябва, също съвсем не са за подценяване. Изключително модерни и стилни модели, които идват при вас с уникални опаковки и кутии, създадени да се съхраняват там. Цветове, стилове и различни модели има, така че не се чудете много и направете класната дама в сестра си още по-изпъкваща. 

Една предпочитана идея заради забавния дух, който носи - дървен сувенир с текст по избор като пожелание.

Огледало с отпечатване на ваша снимка под формата на квадрат. Какво по-сладко от едно малко дамско огледалце, на което можем да отпечатаме, каквато снимка изберете. Подбрете я внимателно, за да се усмихва всеки път сестра ви щом извади огледалцето от чантата си.

Подарък за сестра – нашето друго Аз. Сестра е не само роднина, тя е приятел за цял живот. Когато искате да направите подарък за сестра, не е нужен повод.

При нас може да откриете персонални ключодържатели с послания “На моята сестра” или закачлива чаша. Всеки един момент е подходящ, за да направите подарък за сестра, с който да й напомните колко прекрасна и обичана е тя.
Но ако искате да направите подарък за сестра за специален повод, ние от Арт Гифт можем да предложим идеи за подарък за рожден ден, имен ден, Коледа, завършване и много други.
Сестрата е нашата опора и нашият най-верен приятел. Когато търсите подарък за сестра при нас, може да избирате между тениски, чаши, ключодържатели, картини, кейсове и много други. Всеки подарък за сестра при нас може да бъде персонализиран. На сестра ми с обич