Подарък за учител – прекрасен жест, с който да изразите своята благодарност и признателност, за всички знания, умения и внимание, които сте получили от него.
Когато избирате подарък за учител е важно той да предаде точното послание, което желаете да отправите към него. Това може да направите с лично ваше послание или любима снимка на класа. Може да бъде и ключодържател с послание , който да бъде винаги до нея и да й напомня за вас.

Ние от Art-Gift ви предлагаме уникални идеи за подарък за учител по повод начало на учебната година, завършване, рожден ден, имен ден, юбилей и просто без повод. Всеки учител би останал очарован от нежна картина  с послание ” Учителко любима…”.

Подарък за учител може да бъде красив дървен сувенир, вашето лично послание, изписан върху него.  Може да изберете и сред многобройните модели ключодържатели с прецизно гравирани послания.

Интересен и оригинален подарък за учител може да бъде всеки артикул, върху който да поставим ваш текст, снимка или комбинация от двете.  Дървените сувенири са един изключително специален подарък, защото автентинчния вид на дървото и издръжливостта му го правят вечен.

Меню
Close

Количка

Recently Viewed

Close

Great to see you here!

A password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our политика на поверителност.

Already got an account?

Close

Close

Категории