Kомплект за вино - Бутилка

Код 94197.03
5.00
694

Вино комплект от 3 части – тирбушон, запушалка и гривна за бутилка. Комплектът е в кутия с форма на бутила с размери ø63 x 236 мм. Един луксозен подарък за скъп за Вас човек. В полето “Добави желан текст”, въведете надписа, който искате да гравираме.

* Гравирането е едностранно. Ако желаете двустранно гравиране, е необходимо е да се свържете с наш оператор, който да преизчисли цената.

2 поръчки за последните 4 часа
Добави желан текст
+ 12лв
Отстъпка: - 10.00%
25 30 лв
22 77 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
10 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Вино комплект от 3 части - тирбушон, запушалка и гривна за бутилка. Комплектът е в кутия с форма на бутила с размери ø63 x 236 мм. Прецизно гравирани с фабер лазер.
Гравираното име или надпис се предоставя от клиента. Един чудесен и стилен подарък за скъп и важен за вас човек. Подарък, оставащ вечно във времето и запазващ спомена.

 

Характеристика на комплекта?

Материал: метал и пластмаса
Размери: ø63 x 236 мм

Какво представлява комплектът за вино - бутилка?

Комплект от 3 части – тирбушон, запушалка и гривна за бутилка

За кого е подходящ този комплект за вино?

Един изключително интересен и практичен подарък. С него може да направите специална изненада на ваш близък, шеф, бизнес партньор, колега, роднина, приятел, приятелка, сестра, майка или брат. С този комплект може да направите  изненадате за специален празник и оставите приятна емоция, защото е оригинален и практичен подарък.  

Защо да поръчате от нас?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. Ние влагаме много любов в изработката на всеки един продукт :)

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Отстъпка: - 10.00%
25 30 лв
22 77 лв