За да направите поръчка на детски календар, е необходимо да изберете конкретен модел календар. Избирате вариант “едносекционен” /1 основен месец и два по-малки под него/ или “трисекционен” /3 месеца с еднаква големина,разположени един под друг/. След това от стрелките избирате желан брой.

След това,  натиснете бутона “Желан файл за печат” /добавяте вашата снимка/. Ако снимката е с голям размер, натиснете бутон “ще изпратя на email, но задължително при изпращане на снимка, в ЗАГЛАВИЕТО трябва да фигурира номерът на вашата поръчка.

Натиснете бутона “Избери файл” /добавяне на вашата снимка/и  изберете снимката от вашият компютър и натиснете бутона Open /.При всяка операционна система и браузър този бутон е изписан по различен начин / на снимка 2 е илюстрирано  къде се намира бутона и по какъв начин може да изберете изображение /

След като сте избрали изображение, системата автоматично го качва на сървъра. Моля имайте в предвид, че е необходимо изображенията да бъдат с висока резолюция /300dpi задължително/. Съобразявайте също,  дали полето, в което ще се отпечата вашата снимка е подходящо и съвпада с това, което прилагате в поръчката /за колажи с визуализация на хоризонтална снимка, прилагайте хоризонтална снимка; за колажи с визуализация на вертикална снимка, прилагайте вертикална снимка/.

След като прикачите желаните снимки за печат, можете да изберете желаното количество календари. СИСТЕМАТА ИЗЧИСЛЯВА АВТОМАТИЧНО ОТСТЪПКАТА ЗА КОЛИЧЕСТВА. След като сте избрали желано количество и вид на календара – едносекционен или трисекционен,  натиснете бутона “добави в количка“.

След като сте натиснали бутона “добави в количка”,  ще ви се появи “изкачащ” прозорец с информация за добавеният продукт в количка. От тук може да изберете дали да продължите към количка /за завършване на поръчката/ или да продължите да добавяте още продукти.

Ако сте избрали бутон “количка”, вече сте в секция количка. Тук е визуализирано какви продукти сте добавили в количката заедно с прикачените снимки. Ако сте нов потребител и нямате създаден акаунт при нас, е необходимо да попълните вашите данни. Ако не желаете да се регистрирате в сайта, кликнете върху квадратчето с “х” с наименование “създаване на акаунт”. След това изберете начин за доставка /до адрес с Еконт, до офис на Еконт. “Показвано име” е името, с което се регистрирате при нас /вашето име/.

Ако имате допълнително описание към нас, можете да го напише в секция “Бележки и специални искания”. Задължително прочетете условията за обслужване и се съгласете с тях преди да натиснете бутона “Потвърди поръчката”. С натискането на бутона “Потвърди поръчката” Вашата поръчка пристига при нас. Ще получите автоматичен отговор от системата за потвърждение на поръчката /на вашия имейл/. При обработка на поръчката от наш оператор, ще получите известие на имейл или ще се свържем с вас на посочения телефон.

Меню
Close

Количка

Viewed

Recently Viewed

Close

Great to see you here !

A password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our политика на поверителност.

Already got an account?

Close

Категории