Декоративен камък със снимка в рамка

Код 117999
5.00
802

Форма “правоъгълник”Размер на плочата – 26 х 18 см.Размер с рамката – 43 х 30 см.

3 поръчки за последните 4 часа
Добави снимка тук
Цена:
59 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
7 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Форма "правоъгълник"
- Приблизителен размер с рамката - 22,5 х 38 см
- Приблизителен размер на камъка (за печат) - 17 х 25 см

Какво представлява декоративният камък със снимка в рамка?

Декоративният камък със снимка в рамка е изключително изящен и персонален подарък, който носи в себе си уникална комбинация от естетика и личностност. Той представлява изкусно изработена дървена основа, която внимателно е облечена в артистичен вид. На тази основа е прикрепена нежна скална плочка, добавяща текстура и интрига към цялостния дизайн.

Върху тази елегантна скална плоча може да бъде отпечатана вашата специална снимка – снимка, която съдържа спомени, емоции и моменти, които искате да съхраните в изключителен и изящен начин. Независимо дали избирате да поднесете този подарък за рожден ден, юбилей, годишнина или друг повод, той ще създаде усещане за специалност и внимание към детайлите.

Декоративният камък със снимка в рамка съчетава натуралния и префинения стил, допринасяйки за домашна атмосфера на топлина и индивидуалност. Тази иновативна комбинация от материали и изкуство е не само подарък, но и спомен, който ще продължи да вълнува и вдъхновява през годините.

Нека този уникален подарък стане израз на вашата грижа и обич към близките ви, като в същото време добави в дома им нотка на елегантност и красота.

За кого е подходяща Декоративен камък със снимка в рамка?

Тази скална плоча е подходяща за всеки, който търси уникален и персонален подарък. Тя е идеална за подарък за рождени дни, юбилеи, годишнина, сватби и други специални поводи. Подходяща е за приятели, семейство и партньори, които ценят индивидуалността и красотата на спомените.

Още продукти
Цена:
59 00 лв