Скална плоча правоъгълна с отпечатване на ваша снимка

Код 117719
5.00
802

Скална плоча в правоъгълна форма с отпечатване на ваша снимка.
Фотореалистичен печат*
Размер на скалната плоча: 9х14см
*Изпраща се към вас с включени поставки и кутия

2 поръчки за последните 7 часа
Добави снимка тук
Цена:
23 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
8 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Един уникален продукт и различен подарък "Правоъгълна, скална плоча с ваша снимка". Фотореалистинчо изображение с ярки и наситени цветове,
Скалната ппоча е ​​​​​​подходяща е за хоризонтални снимки. Ако се използва вертикална снимка е необходимо да бъде изрязана до хоризонтално положение. Снимки тип селфи не са подходящи.

Какво представлява сублимационният печат?

Това е специална техника за печат, при която се трансферира ваша снимка върху избран артикул. Важно е да отбележим, че технологията е приложима при артикули, които са предназначени само и единствено за този вид печат.  на ваше изображение. Сублимационният печат се отличава с ярки, наситени цветове.

За кого и за какъв повод е подходяща скалната плоча?

Тази скална плоча е чудесна идея за подарък за Коледа, Осми март, Свети Валентин, годишнина, рожден ден, имен ден, завършване, специален повод или като спонтанна изненада. С него може да направите един изключително мил и незабравим подарък за своята любима или любим, за дъщеря, син, за приятел или приятелка, за брат или сестра, за всеки близък и специален за час човек. 

Защо да поръчате от нас?

Винаги и всичко изработваме с любов... И да, знаем, че ще бъдете щастливи от направената покупка, защото частица от нашата положителна енергия присъства във всеки наш артикул. Тази енергия винаги ще бъде с вас и във вашите домове :) А това е част от нашата мисия!

Още продукти
Цена:
23 00 лв