Скална плочка Квадрат - Дъщеря ми

Продуктов код 116841_1
5.00
794

Декоративен камък със снимкана: на Дъщеря ми. Плочката е с размери 14,5 / 14,5 см и към нея са включени пластмасови поставки.

2 поръчки за последните 24 часа
Послание от
Цена:
29 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
2 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Атанас Илиев

Уникални са. Силно препоръчвам

Александра

Много съм доволна!

Мария Паскалева

Страхотни календари получихме! Поръчката беше изпълнена изключително бързо, коректно и качествено. Страхотни сте! Определено ще се възползваме от услугите Ви и за бъдещи празници!

Miglena Dimitrova

За втора година поръчвам от вас и съм изключително доволна! Коректни и мн бързи!

Velislava Draganova

Чудесна изработка. Много бързо изпъление и страхотна изненада! Благодаря ! :)

Анелия Ангелова

Изключително любезно, бързо и коректно обслужване. Страхотно качество на продуктите. Препоръчвам!

Надя Антонова

Изключително коректни и отзивчиви. Прекрасно отношение и добро качество. Препоръчвам ги. Благодаря на цялата фирма за изработените материали

Адриана Михалева

Благодаря ви за доброто отношение и качествените продукти! Препоръчвам !

Светлана Георгиева

Страхотни са, да сте живи и здрасти, благодаря за прекрасните календари

Tanya Todorova

Много добра изработка...любезно и качествено обслужване.Препоръчвам!
Допълнителна информация

Декоративен камък със снимка с послание: на Дъщеря ми . Плочката е с размери 14,5 / 14,5 см и  към нея са включени пластмасови поставки.

Какво представлява скалната плочка на Дъщеря ми?

Скалната плочка "Квадрат - Дъщеря ми" е нежен и символичен подарък, който носи в себе си специални емоции и послание за вашия скъп роднина. Тази уникална скална плоча с печат е изработена с голяма внимателност и внимание към детайлите. На плочата е отпечатано нежно послание, предназначено специално за вашата дъщеря, което ще я накара да се почувства вълнуващо обичана и ценена.

Фонът в розови тонове с нежни цветя добавя допълнително измерение на красотата на плочата, придавайки й женствено и елегантно излъчване. Този подарък е перфектният избор за рожден ден, имен ден или дори за празника на цветницата. Скалната плочка "Квадрат - Дъщеря ми" представлява не само декоративен предмет, но и паметно послание, което ще се върти около специалните моменти и връзката между вас и вашата дъщеря.

Какво представлява сублимационният печат?

Това е специална техника за печат, при която се трансферира ваша снимка върху избран артикул. Важно е да отбележим, че технологията е приложима при артикули, които са предназначени само и единствено за този вид печат. Сублимационният печат се отличава с ярки, наситени цветове.

За кого е подходяща Скална плочка Квадрат - "Дъщеря ми"?

Скалната плочка "Квадрат - Дъщеря ми" е идеален подарък за вашата дъщеря, носейки нежния символизъм на обич и връзка. Със своето изящно отпечатано послание и романтичен фон с цветя, тя е подходяща за рожден ден, имен ден или цветница. Този уникален подарък излъчва специални емоции и ще създаде уникална връзка между вас.
Още продукти
Цена:
29 90 лв