Скална плочка Квадрат със снимка

Код 116841
5.00
802

Декоративен камък със снимка с фото качество. Идеален подарък за любим човек. Плочката е с размери 14,5 / 14,5 см и са включени пластмасови поставки.

4 поръчки за последните 2 часа
Добави снимка тук
Цена:
29 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
14 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Няма добавени мнения
Допълнителна информация

Декоративен камък със снимка с фото качество. Идеален подарък за любим човек. Плочката е с размери 14,5 / 14,5 см и са включени пластмасови поставки.

Какво представлява скалната плоча квадрат със снимка?

Скалната плоча "Квадрат със снимка" е уникален и персонален подарък, който съчетава естетиката на природната красота със специални спомени. Тя е изработена специално за клиента със снимка, която той избира. Тази индивидуализирана скална плоча е идеалният подарък за рожден ден, приятелски повод или юбилей, който ще запази спомена за важния момент завинаги.

Снимката се внимателно отпечатва върху гладката повърхност на скалната плоча, създавайки уникален и естествен вид. Всяка детайлна нюанс и цвят се запазват, като придават реализъм на изображението. Скалната текстура придава допълнителна дълбочина и характер, като прави визуалния опит още по-особен.

Тази скална плоча става не само стилно допълнение към интериора, но и емоционално заредено бижу, което напомня за специални моменти и връзки. Д

За кого е подходяща Скална плочка Квадрат със снимка?

Скалната плоча "Квадрат със снимка" е идеален подарък за всеки, който цени персонализирани подаръци и специални спомени. Подходяща е за подарък за рожден ден, юбилей или специален повод за приятели, семейство и любими хора. Този уникален подарък ще разкрие вашето внимание към детайла и ще създаде трайно впечатление със съчетанието на естетика и емоция.
Още продукти
Цена:
29 90 лв