Канава със снимка

Печат на снимка върху канава е чудесно решение за подарък или за да освежите дома си. 
Картината вурху канава е опъната на дървена подрамка, в различни размери /по избор на клиента/, с ярки и наситени цветове. Висококачествен печат и издръжливост във времето.
 

Канава със снимка

Защо да изберете канава със снимка?

Канавата със снимка е прекрасно решение за подарък за различни поводи. Може да изберете за подарък по повод рожден ден, юбилей, годишнина или друг специален повод. 
С персонализирането, картината от канава е един модерен, оригинален и запомнящ се подарък.
Възможно е и персонална изработка с Ваш текст или изображение. Картината от канава със снимка ще запази спомена за скъпите хора и любими моменти.

Какво е канава със снимка? 

Картината върху канава е опъната на дървена подрамка, в различни размери, с ярки и наситени цветове. Висококачествен печат и издръжливост във времето.
Изработена е от фино ленено платно / канава / с висококачествен принт, посредством УВ технология, което запазва изображението и придава живот на картината. След печата на канаваца, тя е прецизно опъната на дървена подрамка, с монтирана кукичка за окачване на стена.
Такъв тип подарък ще бъде чудесна идея за допълнение на декора, оставяйки прекрасни емоции и поводи за усмивки. Един уникален подарък, който няма как да остане незабелязан или неоценен.
Ние от Арт Гифт ви предлагаме голямо разнообразие от размери /големи, малки/, модели, дизайни и печат върху канава със снимка. Модерното пано - картина от канава е подходящо допълнение към интериора на вашата спалня, хол, кухня или детска стая. С една такава картина върху канава ще направите страхотен и оригинален подарък на ваш близък.