Канава със снимки и послание - Да имаш кого да обичаш

20/30
Продуктов код kanava-vm28
5.00
794

Канава със снимки и послание – Да имаш кого да обичаш

Напечатано изображение върху висококачествена канаваца опъната прецизно на дървена подрамка. Печата е екосолвентен с високо качество на отпечатаното изображение.

1 поръчка за последните 8 часа
20/30 30/40 40/50 40/60 50/60 50/70 60/80 70/100 80/100 90/100 100/110 100/120 100/130 100/140 100/150
Добави снимка тук
Цена:
40 59 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
13 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Рая Русинова

Благодарим за чудесните календари!

Преслава Стоянова

Много Ви благодаря! За втори път ме зарадвахте и съм сигурна,че няма да е последен! Успешен ден!

Ивалена Вълчева

Благодаря ви! Нещата които правите са страхотни! Благодаря! -

Rosi Milanova

За поредна година поръчвам работни календари. Страхотни са. Пускал съм и спешна поръчка- веднага откликнаха. Уникални професионалисти, много коректни бързи. Благодаря ви.

Anna Ilieva

Много съм доволна!!! Благодаря Ви от сърце!❤️

Камелия Георгиева

За втори път поръчвам и съм много доволна!Точност и коректност!

Тединка Пръвчева

Благодаря за календарите и подаръците! Супер са! За втора година поръчваме от Вас и сме много доволни! :) Пожелавам Ви Весели празници и много професионални успехи!

Нора Василева

Получихме страхотни календари. Поръчката ни се изработи супер бързо. Много сме доволни от крайния продукт. Хората са коректни и мили :)

Цветелина Цокова

Благодаря за календарите и подаръците към тях

Мирослава Димитрова

Днес получих календарите, страхотни са :) Благодаря за подаръците към тях!
Допълнителна информация

Канава със снимки и послание - Да имаш кого да обичаш

Колаж от канава с 3 Ваши снимки и послание
Текста може да бъде променен по ваше желание. Напечатано изображение върху висококачествена канаваца опъната прецизно на дървена подрамка. Печата е екосолвентен с високо качество на отпечатаното изображение. Необходимо е изпратените от Вас изображения да бъдат с високо качество.

Какво представлява канавата с ваши снимки и посление - Да имаш кого да обичаш?

На тази вдъхновяваща картина от Канава се разгръща магията на любовта. Представете си три изящни полета, където можеш да поставиш вашите специални снимки - спомени от незабравими моменти, които споделяте. Цветята от кафяви нюанси се превръщат в декорации, създавайки атмосфера на топлина и нежност.

Върху тях се изписва и най-ценното послание - "Да имаш кого да обичаш". Тези думи са напомняне, че в сърцата ви винаги ще има място за нежността и сбъднатите мечти.

Черният фон на картината символизира безкрайната нощ, в която вашата любов ще свети като звезди. Тази картина е нежен подарък за съпруга, който носи в себе си изградената с години връзка, идеален за годишнина или Свети Валентин. Тя излъчва силата на връзката ви и непреходната красота на обичта ви.

За кого е подходяща тази картина?

Тази картина е идеален подарък за съпруга или съпругата ви. Подходяща за подарък за годишнина, Свети Валентин или специален момент, тя изразява обичта и сбъднатите спомени, които ви свързват.

Защо да поръчате от нас?

Винаги и всичко изработваме с любов… И да, знаем, че ще бъдете щастливи от направената покупка, защото частица от нашата положителна енергия присъства във всеки наш артикул. Тази енергия винаги ще бъде с вас и във вашите домове ???? А това е част от нашата мисия!

Цена:
40 59 лв