Канава със снимки - Обичам Те

20/30
Продуктов код kanava28
5.00
794

Напечатано изображение върху висококачествена канаваца опъната прецизно на дървена подрамка. Печата е екосолвентен с високо качество на отпечатаното изображение.

3 поръчки за последните 24 часа
20/30 30/40 40/50 40/60 50/60 50/70 60/80 70/100 80/100 90/100 100/110 100/120 100/130 100/140 100/150
Добави снимка тук
Цена:
40 59 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
12 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Nina Emilyanova

Професионално отношение. Подаръкът, който поръчах, беше точно това, което очаквах. Впечатли ме, че се съобразиха със срока, в който ги помолих да е готов, така че пристигна навреме за рождения ден.

Силвия Илиева

Много бързи и коректни .Обадиха се да кажат кое как ще бъде и изпълниха вс което искам.

Борислава Щърбева

Страхотни сте страшно съм доволна от календарите. Препоръчах ви и на мой приятели

Eli Ivanova

Много бърза доставка,ключодържатели изработени с много любов към всеки детайл.❤ Страхотен малък подарък за семейството и приятелите❤

Румяна Давчева

Страхотни календари и подаръци ! Бързи и коректни! Благодаря Ви ! :)

Георгиева Мария

календарите са страхотни

Irena Georgieva

Благодаря ! Изключително точни и коректни! Календарите , картичките и ключодържателите са наистина страхотни!

Ирена Кирилова

Здравейте, благодаря ви за прекрасните календари и бързо изпълнената поръчка, като се июа впредвид натовареността. Много коректно отношение. Светли празници!

Hristo Hristev

Благодаря за календарите и подаръците! Страхотни са.

Райна Б.Костадинова

Благодаря за прекрасните календари. Много бързо пристигнаха с хубаво качество. Със сигурност, бих си поръчала отново от вас! Успех! :)
Допълнителна информация

Колаж от канава с 2 Ваши снимки и послание "домът е там където е сърцето". Текста може да бъде променен по ваше желание. Напечатано изображение върху висококачествена канаваца опъната прецизно на дървена подрамка. Печата е екосолвентен с високо качество на отпечатаното изображение. Необходимо е изпратените от Вас изображения да бъдат с високо качество.

Какво представлява картината от канава с ваши снимки - Обичам те?

"Обичам Те" - това е изкусителна картина от Канава, която съчетава в себе си емоция, красота и сърцераздирателна нежност. В центъра на произведението се извиват две вълнуващи снимки, разположени по диагонал. Всяка от тях е заобиколена с изчистено червено поле, което символизира страст и любов.

Този жизнен картина е израз на чувства и споделени моменти, страст и връзка, които оживяват в една изкусна хармония. "Обичам Те" на Канава е съвършен подарък за свети Валентин, годишнина или просто празник на любовта - подарък, който носи със себе си безкрайността на емоциите и спомените.

За кого е подходяща тази картина?

Тази картина е идеален подарък за влюбена двойка, която иска да изрази своята нежност и страст. Тя е подходяща за подарък за свети Валентин, годишнина или специален момент на двама влюбени. Също така, тя е прекрасен жест към съпруга или съпруг за да подчертае тяхната връзка.

Цена:
40 59 лв