Картина на Канава с колаж от 5 снимки

20/30
Продуктов код kanava20-1
5.00
794

Напечатано изображение върху висококачествена канаваца опъната прецизно на дървена подрамка. Печата е екосолвентен с високо качество на отпечатаното изображение.

2 поръчки за последните 7 часа
20/30 30/40 40/50 40/60 50/60 50/70 60/80 70/100 80/100 90/100 100/110 100/120 100/130 100/140 100/150
Добави снимка тук
Цена:
40 59 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
7 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Елена Пенева

Много съм доволна, не само от изработката и крайните продукти, но и от отношението и коректността! Благодаря от сърце!

Ivalina Petkova

За 5-та година поръчвам календари от вас и съм изключително доволна от вашата работа! Винаги сте любезни и коректни! Бъдете здрави!

Силвия Илиева

Много бързи и коректни .Обадиха се да кажат кое как ще бъде и изпълниха вс което искам.

Боряна Янкова

Изключително бързо и качествено обслужване!

Ромина Нанкова-Герчева

Три години вече поръчваме от вас! Благодаря ви за бързата и професионална изработка, подаръците и коректното отношение! Продължавайте в същия дух!

Габриела Петкова

Бързо обслужване и добро качество ❤️

Венелина Иванова

днес си получих календарите с техните подаръци - супер са, благодаря ви

Lyudmila Trifonova

За поредна година поръчвам календари и те отново са страхотни! Благодаря за бързата и качествена работа, както и за подаръците, които с всяка година се увеличават :)

Teodora Docheva

Благодаря за коректното отношение. всичко е много красиво. Весели празници!

Еви Кирилова

За трета година поръчвам от Вас календари и отново съм повече от доволна - бързи, коректни, точни! Благодаря Ви отново
Допълнителна информация

Колаж от канава с 5 Ваши снимки. Напечатано изображение върху висококачествена канаваца опъната прецизно на дървена подрамка. Печата е екосолвентен с високо качество на отпечатаното изображение. Необходимо е изпратените от Вас изображения да бъдат с високо качество.

Какво представлява картината с колаж от 5 ваши снимки?

"Картина на Канава с колаж от 5 снимки" е изключително персонален и вълнуващ подарък, идеален за специални събития като юбилей, Свети Валентин или годишнина. Този уникален колаж включва 5 избрани снимки, представени в елегантна композиция.

Четирите хоризонтални и квадратни снимки се сливат хармонично, създавайки синергия между техните форми и цветове. Черният контур, който ги отделя, придава изчистеност и дълбочина на цялостната картинa, създавайки още по-голямо внимание към всяка от снимките.

В центъра на този елегантен колаж е поставена вертикална снимка, която допълнително акцентира върху значимия момент или паметник в живота на получателя. Този централен елемент създава фокус и символизира специалната връзка между снимките и емоциите, които носят.

Картината на Канава с колаж от 5 снимки е нежен и персонализиран подарък, който ще запечата в спомените незабравимите моменти и ще изрази уникалната връзка между вас и получателя.

За кого е подходяща тази картина от канава?

Тази картина с колаж от 5 снимки е подходяща за всеки, който търси специален подарък за рожден ден. Тя е идеална за юбилеи, Свети Валентин, годишнина или други важни моменти в живота на вашия партньор, семейство или приятели. Персонализираният колаж създава вълнуваща комбинация от спомени и емоции, които ще оценят и обичат. Тя е съвършен начин да изразите своите чувства и да създадете незабравим подарък, който ще се радва дълго време.
Цена:
40 59 лв