Картина от Канава Правоъгълна с 5 снимки - Art - Gift | Картини от канава

Картина от Канава Правоъгълна с 5 снимки

20/30
Продуктов код kanava03
5.00
794

Напечатано изображение върху висококачествена канаваца опъната прецизно на дървена подрамка. Печата е екосолвентен с високо качество на отпечатаното изображение.

2 поръчки за последните 13 часа
20/30 30/40 40/50 40/60 50/60 50/70 60/80 70/100 80/100 90/100 100/110 100/120 100/130 100/140
Добави снимка тук
Цена:
40 59 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
12 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Rusiana Taneva

Точни, коректни, работещи с внимание към всеки детайл! Препоръчвам!

Г. Костадинова

Бързина, коректност и добро отношение

Стелиана Христова

Изпълниха поръчката ми за един ден,на другия си я получих!

Орнелия Зайкова

Много коректни и бързи с доставката.

Galya Valcheva

Изключително коректни, много бързо направиха чашите ми подарък, въпреки натоварения график, получих всичко навреме! Чашите изглеждат страхотно и нямам търпение да зарадвам получателите им! Определено ще поръчам отново!

Reni Kamenova

Много красиви неща и много любезно обслужване.

Desi Ivanova-Jelqzkova

Благодаря за календарите и висулката за елха :) Всичко много ми харесва ❣️☀️

Диляна Томова

Много съм доволна! Правите страхотни неща! ♥️

Боряна Генова

За втора година поръчваме и сме много доволни от календарите! Благодарим! :)

Veselina Jelqzkova

Днес си получих календарите, страхотни са, благодаря ви много :)
Допълнителна информация

Напечатано изображение върху висококачествена канаваца опъната прецизно на дървена подрамка. Печата е екосолвентен с високо качество на отпечатаното изображение. Необходимо е изпратените от Вас изображения да бъдат с високо качество.

Какво представлява канавата с 5 ваши снимки?

"Канава Правоъгълна с 5 Снимки" е уникално произведение на изкуството, създадено да придаде специалност и значимост на всеки специален момент. Тази красива картина на канава съчетава техниката на колажа с индивидуални снимки, предоставени от вас, за да създаде едно по-голямо изображение. Снимките се подреждат и комбинират с внимание към детайлите, за да създадат хармонично и цялостно изживяване.

Този подарък е перфектен избор за рожден ден, юбилей, Коледа или друг специален повод. Всяка снимка е като прозорец към спомени и емоции, които обединяват уникалния момент. Картината може да бъде изработена в размер по ваш избор, което позволява да се адаптира към вашия интериор или просто да създаде по-голямо впечатление.

"Канава Правоъгълна с 5 Снимки" е не просто арт произведение, а истински спомен, който ще се пази и цени през годините. Тази уникална комбинация от изкуство и лични снимки създава нещо, което няма да остане незабелязано и ще направи специалния повод още по-значим.

За кого е подходяща тази картина?

"Канава Правоъгълна с 5 Снимки" е идеалният подарък за приятел, който цени персоналността и специалните моменти. Тя съчетава индивидуални снимки в уникално произведение на изкуството, подходящо за рожден ден, юбилей, Коледа или друг специален повод. Този подарък отразява внимание към детайли и показва грижа за емоциите и спомените на получателя. Би добавил усещане за интимност и значимост в дома или офиса на всеки, който цени уникалното и персонализираното изкуство.
Цена:
40 59 лв