Картина от Канава - Златна Мечта

20/30
Продуктов код kanava12
5.00
794

Напечатано изображение върху висококачествена канаваца опъната прецизно на дървена подрамка. Печата е екосолвентен с високо качество на отпечатаното изображение.

2 поръчки за последните 13 часа
20/30 30/40 40/50 40/60 50/60 50/70 60/80 70/100 80/100 90/100 100/110 100/120 100/130 100/140 100/150
Цена:
40 59 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
5 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Добринка Анкова

За поредна година поръчвам от вас и съм изключително доволна от качеството и бързината ☺️ Препоръчвам

Мима Йорданова

Страхотно качество! Точни, коректни и любезни! Благодаря Ви за чудесното изпълнение!За пореден път се доказахте с професионализма си!Препоръчвам Ви!☺️

Бисерка Йорданова

Качествена изработка, всичко е изпипано до детайли, бърза и коректна доставка, добра комуникация!

Моника Веселинова

Поръчка днес-доставка утре,експресна работа,при необходимост!Качествени и много сладки дрешки!Мило,компетентно и своевременно отношение,с персонален подход!Благодаря ❤️

Десислава Панайотова

Изключителен професионализъм! Поздравления! За един ден ми изпълниха поръчката и ми я изпратиха, понеже ми трябваше за следващият ден! Качеството също е много добро!

Миглена Стойнева

Чудесни календари и подаръците към тях. Благодаря ви ,още веднъж оправдахте очакванията ми! Препоръчвам !!!

Slava Karaivanova

Календарите са страхотни, за пореден път се убедих!

Marina Mircheva

Бързо и качествено обслужване. Препоръчвам :)

Вероника Петкова

Надминахте нашите очаквания Изключително качество продължавайте да радвате хората НЕВЕРОЯТЕН ЕКИП

Margii Petkowaa

Календарите са страхотни. Много съм доволна.Много благодаря за подаръците.
Допълнителна информация

Напечатано изображение върху висококачествена канаваца опъната прецизно на дървена подрамка. Печата е екосолвентен с високо качество на отпечатаното изображение. Необходимо е изпратените от Вас изображения да бъдат с високо качество.

Какво представлява картината от канава Златна Мечта?

"Златна Мечта" е изкусителна картина, в която се оспоменава един чаровен пейзаж от Париж. С реалистична майсторност, художникът Канава пресъздава атмосферата на града на светлините с невероятна детайлност.

Айфеловата кула се издига в центъра на картината, придавайки иконичен характер на сцената. Около нея, реката свети в слънчеви отблясъци, а леки лодки плуват тихо по водната повърхност. Паркът с дърветата обгръща обстановката с природната си прелест, докато цветята в ярки жълти и сини нюанси добавят живописен акцент.

Цветовата гама, използвана от художника, създава чувство за ретро елегантност и носталгия. Зелените, жълтите и сините тонове се преплитат в хармоничен танц, който призовава спомени за отминали времена.

Тази картина е идеален подарък за рожден ден или юбилей, тъй като пренася зрителя в романтичния свят на Париж, като му предоставя възможността да се потопи в едно уникално изкуствено преживяване.

За кого е подходяща тази картина?

"Златна Мечта" от Канава е идеалният подарък за тези, които обичат ретро визии и романтични пейзажи. Символиката на Айфеловата кула и красотата на Париж създават уникална атмосфера. Подходяща е за рождени дни или юбилеи, като предоставя възможност за пътуване в миналото чрез изкуството. Тази картина ще зарадва хора, ценящи естетиката на градските пейзажи и носталгичните моменти.
Цена:
40 59 лв