Картина от Канава - Лилав залез

20/30
Продуктов код kanava14
5.00
794

Напечатано изображение върху висококачествена канаваца опъната прецизно на дървена подрамка. Печата е екосолвентен с високо качество на отпечатаното изображение.

5 поръчки за последните 14 часа
20/30 30/40 40/50 40/60 50/60 50/70 60/80 70/100 80/100 90/100 100/110 100/120 100/130 100/140 100/150
Цена:
40 59 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
12 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Даниела Трифонова

Благодаря ви за коректното и професионално обслужване! Календарите са страхотни, за пета поредна година използвам вашите услуги.

Стелиана Христова

Изпълниха поръчката ми за един ден,на другия си я получих!

Йоанна Георгиева

Препоръчвам ! За пореден път поръчах от Вас и отново всичко е на ниво! Отново оправдахте очакванията ми и затвърдихте доверието , което имам във Вас за изработката на всичко , което съм поръчала до момента! Благодаря Ви!

Marina Kirilova Olteanu

Въпреки хилядите ми изисквания и дори промени в езика, изработката е страхотна , много бърза и точно така, както я исках ! Препоръчвам с две ръце

Биляна

Много съм доволна!

Галина

супер е

Galya Ivanova

Коректни! Добро отношение и бърза доставка! Препоръчвам!

Симона Герасимова

Много съм доволна. Препоръчвам ги. Изключително коректни, бързи и любезни :)

Adriana Nikolova

За трета поредна година поръчвам календари от вас. Мило отношение, бърза работа и добра изработка!

Павлина Минкова

За поредна година, перфектна работа и страхотни подаръци. Благодарим Ви! Успех и през новата година
Допълнителна информация

Напечатано изображение върху висококачествена канаваца опъната прецизно на дървена подрамка. Печата е екосолвентен с високо качество на отпечатаното изображение. Необходимо е изпратените от Вас изображения да бъдат с високо качество.

Какво представлява картината от канава - Лилав залез?

"Картина на Канава - Лилав залез" е въображаемо произведение на изкуството, което представлява красив пейзаж от Париж. Върху платното се разпростира уникален гледка към града на светлините, където централно място заема известният символ на Франция - Айфеловата кула. Картината прелъстително възпроизвежда момент на залез, когато небето е обагрено в нежни лилави и розови отенъци, смесени с бежови и жълти нюанси.

На фона на този магичен залез се издигат контурите на старинни сгради, които придават на пейзажа изисканост и романтичност. Айфеловата кула се възприема като далечна, но все пак внушителна и емблематична, съчетавайки се с безкрайните небесни нюанси.

Цветовете на картината - лилаво, розово, бежово и жълто - създават хармоничен и топъл палитра, което допринася за усещането за спокойствие и красота. Тази картина може да бъде прекрасен подарък за рожден ден или юбилей, понеже в нея се съчетават естетика, романтика и изисканост, които правят ярък акцент в интериора и излъчват усещане за елегантност и стил.

За кого е подходяща тази картина?

Тази картина е подходяща за всеки, който обича романтични гледки и естетиката на Париж. Тя е идеален подарък за рожден ден или юбилей за хора, ценящи изкуството и красотата на залеза над града на светлините. Съчетанието от лилави, розови, бежови и жълти тонове прави картината уникално уютна и стилна декорация за дома или офиса, което ще подчертае техния изтънчен вкус и апрецация към красивите моменти в живота.
Цена:
40 59 лв