Картина от Канава - Лувърът

20/30
Продуктов код kanava06
5.00
794

Напечатано изображение върху висококачествена канаваца опъната прецизно на дървена подрамка. Печата е екосолвентен с високо качество на отпечатаното изображение.

5 поръчки за последните 4 часа
20/30 30/40 40/50 40/60 50/60 50/70 60/80 70/100 80/100 90/100 100/110 100/120 100/130 100/140
Цена:
40 59 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
16 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Ivalina Petkova

За 5-та година поръчвам календари от вас и съм изключително доволна от вашата работа! Винаги сте любезни и коректни! Бъдете здрави!

Рая Русинова

Благодарим за чудесните календари!

Станимир Митев

Много Ви благодаря! Невероятно качество и точност!

Евгени П.

Уникални са. Силно препоръчвам

Ивелина Георгиева

Получих си календара и мога да кажа само че е уникален! Препоръчвам с две ръце Благодаря Ви! -

Rossi Ivanova

Току що взех пратката. Календарите са изработени професионално, както работните, така и джобните. Отделно получих подарък два ключодържателя. Изключително много съм доволна! Огромни благодарности за страхотно свършената работа и най-вече за скоростната доставка! С удоволствие ще поръчвам бъдещи спомени само от art-gift.net! Сигурна съм, че сте зарадвали много други семейства, така както моето в навечерието на Коледа. Пожелавам весели празници на целия ви екип и отново благодаря!!

Теодора Димитрова

Днес получих календарите! Благодаря Ви прекрасни са! Подаръците към тях също са страхотни! ☺️☺️☺️

Донка Минкова

Отлично качество на достъпни цени. Голямо разнообразие и бързо изпълнение на поръчката. Препоръчвам

Вероника Петкова

Надминахте нашите очаквания Изключително качество продължавайте да радвате хората НЕВЕРОЯТЕН ЕКИП

Малвина Горелска

Календарите,които поръчах са страхотни. Предвид празничната натовареност,бяха изработени и доставени много бързо.
Допълнителна информация

Напечатано изображение върху висококачествена канаваца опъната прецизно на дървена подрамка. Печата е екосолвентен с високо качество на отпечатаното изображение. Необходимо е изпратените от Вас изображения да бъдат с високо качество.

Какво представлява картината на канава - Лувърът?

Картината "Лувърът" от Канава запленява със своята вълнуваща интерпретация на знаменития музей Лувър. С изискана игра на цветове, творението представя величието на музейните стени в наситени жълти, тъмносини и кафяви нюанси. Тези цветове създават усещане за история и блясък, което пренася зрителя във вълшебния свят на изкуството.

Тъмносините оттенъци вдъхновяват мистерията на музея и магията на произведенията, изложени в него. Жълтите нюанси олицетворяват златния век на културата и обогатяват композицията с усещане за достойнство и уникалност. Кафявите акценти придават топлина и земност на произведението, създавайки баланс между историческата стойност на Лувъра и топлата връзка, която хората изграждат с изкуството.

Тази картина е перфектният подарък за юбилей или рожден ден, който ще донесе красота, вдъхновение и усещане за свързаност с богатството на световната култура. "Лувърът"  е повод за изява на вълнение и благодарност към изкуството и неговата способност да ни отведе на уникално пътешествие през времето и пространството.

За кого е подходяща тази картина?

Картината "Лувърът" на Канава е идеален подарък за ценители на изкуството, обичащи културата и историята. Тя ще зарадва любители на музеи, красиви образи и символични цветове. Подходяща е за специални събития като юбилеи или рождени дни, където желанието за олицетворяване на префинена естетика и знание играе важна роля. Този изразителен плътен пейзаж създава уют и вдъхновение у дома или в офиса, запечатвайки впечатленията и страстта към културното наследство.
Цена:
40 59 лв