Картина от Канава - Любов в Париж

20/30
Продуктов код kanava07
5.00
794

Напечатано изображение върху висококачествена канаваца опъната прецизно на дървена подрамка. Печата е екосолвентен с високо качество на отпечатаното изображение.

5 поръчки за последните 15 часа
20/30 30/40 40/50 40/60 50/60 50/70 60/80 70/100 80/100 90/100 100/110 100/120 100/130 100/140 100/150
Цена:
40 59 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
16 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Анна Митева

Коректно и качествено обслужване! Препоръчвам!

Ива Илиева

Много съм доволна от съотношение цена - качество. Препоръчвам с двете ръце! Весели празници и бъдете здрави!

Галина Тодорова

Благодаря ви, за прекрасните подаръци..Препоръчвам ви!

Джулия Поюкова

За втора поредна година използвам услугите на Art Gift за коледни календари и подаръци. Препоръчвам ги, коректно отношение, добри цени, качествена изработка.

Венелина Иванова

днес си получих календарите с техните подаръци - супер са, благодаря ви

Poli Alexieva

Изключително бързо изпълнение на поръчката. Календарите са с много добро качество. Препоръчвам с две ръце

Теодора Димитрова

Днес получих календарите! Благодаря Ви прекрасни са! Подаръците към тях също са страхотни! ☺️☺️☺️

С. Димитрова

Доволна съм от поръчката си, за втори път поръчвам от този сайт. Бързи и любезни.

Петя Василева

Много сме доволни,календарите и магнитчето са чудесни...подаръците също.Прекрасно отношение,коректност и бързина! Благодарим ви!!!

Павлина Минкова

За поредна година, перфектна работа и страхотни подаръци. Благодарим Ви! Успех и през новата година
Допълнителна информация

Напечатано изображение върху висококачествена канаваца опъната прецизно на дървена подрамка. Печата е екосолвентен с високо качество на отпечатаното изображение. Необходимо е изпратените от Вас изображения да бъдат с високо качество.

Какво представлява картината от канава Любов в Париж?

"Любов в Париж" е изкусителна картина от талантливия художник Канава, която запленява с визията си. В центъра на произведението изпъква символът на Париж - великолепната айфелова кула. Около нея се разгръща есенно дърво, носещо плодове от кехлибарени и огнено червени листа, които подсказват за сезонната обсебеност на времето.

В романтичния пейзаж се открива влюбена двойка, които се държат за ръце, вглъбени в тихи разговори и с усмивки на лицата си. Тяхната присъствие добавя още едно измерение на картина, превръщайки я в символ на вечната любов и романтика, налични в града на светлините.

Цветовата палитра на картината е пленителна - кафяво и сиво преливат в синьо небе, създавайки хармонично съчетание от топли и студени тонове. Тази гама допринася за усещането за магията на Париж и емоционалната интимност на момента.

"Любов в Париж" е идеалният подарък за юбилей, рожден ден или годишнина - картина, която ще зарадва душата и ще напомни за важни моменти, прекарани заедно. Това произведение на изкуството носи в себе си магията на един от най-обичаните градове на света и предава усещането за безкрайна любов и романтика.

За кого е подходяща картината?

Картината "Любов в Париж" на Канава е идеален подарък за влюбени, които търсят символ на своята преодоляваща времето и романтична връзка. Съчетанието от айфеловата кула, есенния пейзаж и влюбената двойка го прави подходящ за юбилеи, рождени дни или годишнина. Този образ предава магията на Париж и есенната романтика, събрани в една изкусителна композиция.
Цена:
40 59 лв