Картина от Канава - Ретро Париж

20/30
Продуктов код kanava15
5.00
794

Напечатано изображение върху висококачествена канаваца опъната прецизно на дървена подрамка. Печата е екосолвентен с високо качество на отпечатаното изображение.

5 поръчки за последните 10 часа
20/30 30/40 40/50 40/60 50/60 50/70 60/80 70/100 80/100 90/100 100/110 100/120 100/130 100/140 100/150
Цена:
40 59 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
16 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Таня Илиева

Огромно благодаря на хората, които ни обърнаха внимание и ни направиха перфектните календари и към тях получихме и страхотни подаръци. Радвам се че попаднах на вашия сайт!

Мими Любен Петрови

Приятели, препоръчвам ви да ползвате Персонални подаръци Art-Gift! Много съм доволна. Това което поръчате това получавате, коректни и учтиви.

Несрин Ахмедова

Много сме доволни, отлично обслужване

Neli Filipova

Календарите са прекрасни.Бърза поръчка и коректно отношение.Благодаря ви!

Maria Nikolova

Току що получих поръчката,календарите и подаръците към тях са страхотни.Благодаря за бързото и коректно изпълнение. Уникални сте както винаги.Бъдете здрави и още повече успешни !

Светлана Йовчева

Много красиви тениски и бодита, разнообразни, за всеки вкус, за всеки повод и с много чувство за хумор!

Любомира Раднева

Страхотни календари! Бързина и коректност!

EM Koleva

Получих поръчката си. Календарите са прекрасни! Благодаря и за бързата изработка и доставка!

Injihan Mateeva

Daa

Мимка Георгиева

Много сме доволни,втора година Ви се доверяваме! Уникални,бързи и коректни!���
Допълнителна информация

Напечатано изображение върху висококачествена канаваца опъната прецизно на дървена подрамка. Печата е екосолвентен с високо качество на отпечатаното изображение. Необходимо е изпратените от Вас изображения да бъдат с високо качество.

Какво представлява картината на канава Ретро Париж?

"Ретро Париж" е вълнуваща картина от Канава, която носи със себе си усещането за изтънчена елегантност и вдъхновяваща носталгия. В топли отенъци на синьо, зелено, кафяво и бежово, тази картина предава уникалната атмосфера на френската столица.

На платното се изрисува панорама на Париж, в която се наслаждаваш на изгледа към айфеловата кула, впечатляваща в своята величественост. Около нея се простира живописен парк с пъстри цветя и зеленина, с фонтани, които леко пръскат с допълнителни нюанси. Тази картина улавя духа на града на светлините през ретро обектив.

"Ретро Париж" е великолепен избор за подарък. Своят уникален стил и атмосфера я правят подходяща както за рожден ден, така и за юбилей. Този произведение на изкуството е силно символичен жест за приятел, който обича изкуството и е влюбен в романтичната есенция на Париж.

За кого е подходяща тази картина?

Картината "Ретро Париж" от Канава е перфектен подарък за рожден ден или юбилей на любител на изкуствата, който цени романтичната атмосфера на Париж. Тази изящна сцена с айфеловата кула, цветя и фонтани пренася ви в елегантния свят на френската столица. Също така, тази картина може да бъде прекрасен жест към близък приятел, който се вълнува от изкуството и красотата на градовете.

Цена:
40 59 лв