Картина от Канава - Светъл мост

20/30
Продуктов код kanava10
5.00
794

Напечатано изображение върху висококачествена канаваца опъната прецизно на дървена подрамка. Печата е екосолвентен с високо качество на отпечатаното изображение.

1 поръчка за последните 23 часа
20/30 30/40 40/50 40/60 50/60 50/70 60/80 70/100 80/100 90/100 100/110 100/120 100/130 100/140 100/150
Цена:
40 59 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
2 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Луиза Воденичарска

Бързи ,коректни ,уникална изработка! Благодаря Ви за календарите и подаръците към тях!

Elizabeth Spasova

Благодаря за приятните спомени, които изработвате. Доверявам ви се не за първи, а за пореден път и ще ви се доверя отново! Очарована съм от вниманието, изпипването на детайлите, коректното отношение и бързината.

Мария Катеринова

Прекрасна и бърза изработка на календарите, изключително добро впечатление прави, личното отношение към клиентите и включените подаръци. Единственото нещо, за което трябва да се помисли, е да се опаковат по-добре календарите при транспорта. На едно място бяха леко притиснати и по ръбовете, бяха започнали да се нараняват. Но това разбира се е направено при доставка от куриерската фирма. Иначе препоръчам с 2 ръце!

Liudmila Gencheva

За поредна година поръчвам детски календари, изключително доволна съм. Любезен персонал и изработка в срок. Препоръчвам!

Tanq Todorova

И тази година си получих прекрасните календари. Благодаря за дадените насоки от така любезния екип. Бъдете все така добри, за да бъда винаги ваш клиент.

Viki Angelova

правите много хубави дизайни

Михаела Иванова

Получих поръчката си! Календарите са уникални сами по себе си! Много сме доволни, бих поръчвала всеки път от вас! Весели празници!

Denica Hristova

Днес ми се доставиха календарите. Много съм доволна, отлична изработка и изпълнение, препоръчвам

Ned Mim

Откакто Ви открих, всяка година си поръчвам календари от Вас! Качеството е страхотно, без конкуренция. Гласувам с две ръце за Вас. Благодаря Ви,че Ви има! Весели празници и много подаръци под елхата! Бъдете здрави!

Ирина Енчева

Изключително съм доволна,календарите са страхотни,а изработката бърза
Допълнителна информация

Напечатано изображение върху висококачествена канаваца опъната прецизно на дървена подрамка. Печата е екосолвентен с високо качество на отпечатаното изображение. Необходимо е изпратените от Вас изображения да бъдат с високо качество.

Какво представлява картината от канава Светъл мост?

"Светъл мост" е изумителна картина на платно от Канава, която олицетворява спокойствие и хармония. В центъра на пейзажа се разпростира река, огрътлена от последните лъчи на залязващото слънце. Със златистия си отенък, слънцето се отразява върху водата, придавайки й блик и магия. Върху реката се издига изящен мост, който се простира от единия край до другия, създавайки връзка между двата бряга.

Пейзажът е оформен със сгради, които се вливат в околността си. Сградите са в различни нюанси на кафяво и жълто, което подчертава уюта и хармонията на мястото. Общото въздействие на картината е успокояващо и вдъхновяващо. Цветовете синьо и кафяво допринасят за усещането за спокойствие и съгласие с природата.

"Светъл мост" е перфектният подарък за юбилей или рожден ден на приятел. Тази картина ще пренесе красотата на природата и усещането за спокойствие директно в дома на получателя, създавайки атмосфера на релакс и хармония.

За кого е подходяща тази картина?

"Светъл мост" на Канава е идеалният подарък за приятели и близки, които обичат спокойствието на природата и хармонията на пейзажите. Тя ще оцени тези, които се наслаждават на изобразителното изкуство, като подарък за рожден ден или юбилей. Картината пренася усещането за красота и спокойствие в интериора, създавайки атмосфера на уют и вдъхновение. Съчетавайки синьото, кафявото и жълтото, тя обогатява дома с топли и успокояващи тона.
Цена:
40 59 лв