Картина от Канава - Сгради в Париж

20/30
Продуктов код kanava08
5.00
794

Напечатано изображение върху висококачествена канаваца опъната прецизно на дървена подрамка. Печата е екосолвентен с високо качество на отпечатаното изображение.

2 поръчки за последните 7 часа
20/30 30/40 40/50 40/60 50/60 50/70 60/80 70/100 80/100 90/100 100/110 100/120 100/130 100/140 100/150
Цена:
40 59 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
15 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Елиз Басри

Поръчахме календари, страхотни са благодаря! Силно препоръчвам, бързи, коректни, отзивчиви, страхотно качество!

Г. Костадинова

За пореден път поръчвам от вас и ще продължавам и занапред.Супер доволна съм от бебешките бодита(не променят размера си въпреки сушилнята).Чудесно отношение към клиентите си.Сърдечно ви благодарим :) <3 С голямо удоволствие ще си носим семейните тениски

Мирослава Тошкова

Благодаря за календарите и подаръците ,за поредна година съм доволна! Благодаря Ви, от сърце, страхотни сте!

Toni Bacheva

Много благодаря за изработката на календарите и за подаръците! Страхотни са! Личи си, че влагате много за да се получи такъв резултат! Адмирации!

Aseto Kichukova

Благодаря Ви за бързата и прекрасна работа! За поредна година ни зарадвахте не само с прекрасни календари, но и подаръчета ( благодаря Ви и за компромиса, който направихте). Хубав и усмихнат ден!

Maria Simeonova

Много бърза изработка. Чудесно качество. Много съм доволна.

Ивелина Димова

Благодаря много за красивите календари.

Ася Димитрова Чуклева

За пореден път поръчвам от вас и съм изключително доволна! Благодаря ви!

Юлияна Паунова

Страхотно качество, много съм доволна :) Благодаря за подаръчетата :)

Stiqna Uzunova

Благодаря ви за страхотните календари и подаръците към тях!
Допълнителна информация

Напечатано изображение върху висококачествена канаваца опъната прецизно на дървена подрамка. Печата е екосолвентен с високо качество на отпечатаното изображение. Необходимо е изпратените от Вас изображения да бъдат с високо качество.

Какво представлява картината от канава - Сгради в Париж?

На картината на Канава "Сгради в Париж" се разкрива вълшебството на градския пейзаж през призмата на залеза. Подаръкът за юбилей или рожден ден пренася зрителя в романтичната атмосфера на парижките улици, заляти от топлата игра на слънчевите лъчи.

В кадъра са заснети градски сгради, издигащи се като събеседник с времето. Фасадите им са облечени в палитра от лилави, сиви и кафяви нюанси, които се преплитат в едно магично цветово съчетание. Слънцето на залеза гали контурите на сградите, придавайки им мекота и топлина.

На фона на уличния пейзаж се усеща пулсиращата енергия на града. Шумът и движението на хора се топят в изключителния спектакъл на природата и архитектурата. Това е картина, която излъчва спокойствие и естетика, предоставяйки възможност на нейния наблюдател да се наслади на красотата на моментите, замръзнали във времето.

Този подарък е истинска врата към Париж - град на любовта и изяществото, който носи със себе си част от магията на столицата на Франция.

За кого е подходяща тази картина?

Тази картина е подходящ подарък за един романтичен дух или любител на изкуството, независимо дали подарък за юбилей или рожден ден.
Цена:
40 59 лв