Картина от Канава - Триумфална арка

20/30
Продуктов код kanava09
5.00
794

Напечатано изображение върху висококачествена канаваца опъната прецизно на дървена подрамка. Печата е екосолвентен с високо качество на отпечатаното изображение.

3 поръчки за последните 21 часа
20/30 30/40 40/50 40/60 50/60 50/70 60/80 70/100 80/100 90/100 100/110 100/120 100/130 100/140 100/150
Цена:
40 59 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
18 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Добринка Анкова

За поредна година поръчвам от вас и съм изключително доволна от качеството и бързината ☺️ Препоръчвам

Гергана Стоянова

Препоръчвам силно. Бързи, коректни, съобразителни и много отзивчиви. Страхотно качество! Добри цени и прекрасно отношение. Бих поръчала отново! ❤️

Даниела Д

Просто страхотни ! Чудесна изработка на продуктите и бърза доставка !Препоръчвам с две ръце !!! ☺️

Боби Галитонова

Благодаря ви за страхотната изработка, качество и бързина. Страхотни сте

Toni Ilieva

Огромен избор от най-различни подаръци/стоки. Поръчах гравирани дъски за деца по метода на монтесори и останах очарована от бързо изпълнената поръчка и качеството на изработка... Харесва ми ,че в сайта им всичко е подредено и лесно можеш да намериш това,което търсиш...

Ивалена Вълчева

Благодаря ви! Нещата които правите са страхотни! Благодаря! -

Vesela Lazarova

страхотни продукти и бърза доставка. препоръчвам!

Тединка Пръвчева

Благодаря за календарите и подаръците! Супер са! За втора година поръчваме от Вас и сме много доволни! :) Пожелавам Ви Весели празници и много професионални успехи!

Violeta Nikolova

Благодаря Art-gift за нашето Коледно боди! Надминахте очакванията ми за дизайн и срок за изпълнение! Светли празници Ви желая!

Емилия Начева

Страхотни календари, много ми харесаха и джобните календарчета и ключодържателите. Благодаря за професионализма :)
Допълнителна информация

Напечатано изображение върху висококачествена канаваца опъната прецизно на дървена подрамка. Печата е екосолвентен с високо качество на отпечатаното изображение. Необходимо е изпратените от Вас изображения да бъдат с високо качество.

Какво представлява картината от канава Триумфална арка?

На тази картина от Канава, "Триумфална арка", се разкрива величествен поглед към известната триумфална арка, която се издига на фона на залязващото слънце. Този изумителен пейзаж представя арката като символ на времето и вечността, съчетани в един невероятен момент. Цветовете на картината – топли нюанси от кафяво, бежово и сиво – придават на произведението още по-голяма топлина и дълбочина.

Триумфалната арка се издига могъществено, олицетворявайки победата и тържеството. Залязващото слънце създава атмосфера на спокойствие и меланхолия, като светлината му леко разплита контурите на арката. Това визуално предизвикателство добавя динамичност и изтънченост към общия образ.

"Триумфална арка" е идеален подарък за юбилей или рожден ден, който носи послание за величие, постижения и вечни ценности. Съчетанието от емблематичен мотив, изкусна игра с цветове и изразителност прави тази картина уникален дар, който ще остави дълготраен и вълнуващ впечатление в сърцето на получателя.

За кого е подходяща тази картина?

"Триумфална арка" е подходяща за индивидуалисти, ценящи историята, величието и символиката. Подарете я на приятел или близък с дълбок интерес към изкуството, историята или културата. Тази картина ще очарова търсачите на красота и смисъл в изкуството, които обичат да се потопят в емблематични моменти и вдъхновяващи сцени.
Цена:
40 59 лв