Квадратна картина от канава - Арка

20/20
Продуктов код kanava11
5.00
794

Напечатано изображение върху висококачествена канаваца опъната прецизно на дървена квадратна подрамка. Печатът е екосолвентен с високо качество на отпечатаното изображение. Може да бъде отпечатана предоставена от вас снимка или изображение. При поръчка, изберете желания от вас размер.

2 поръчки за последните 3 часа
20/20 30/30 40/40 50/50 90/90 100/100
Цена:
32 89 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
10 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Краси

Благодаря!

Ивелина

Голямо разнообразие от детски календари. Получихме нашите заедно с подаръците и много ги харесахме. Пак ще ползваме услугите ви. Благодарим!

Миглена Иванова

Много съм доволна.

Генка Милчева

Получихме календарите, страхотни са! Благодаря Ви!

MoniKa Ivanova

Страхотна изработка на календари.Препоръчвам ги!

Veneta Todorova

Както винаги професионализъм. Календарите са чудесни. Благодаря за подаръците❤

Hristinka Vacheva

Календарите и подаръците са страхотни. Благодаря за изпълнението и за бързината, с която изпълнявяте поръчките. Успех на целия екип.

Ина Пашова

Много коректно и бързо обслужване. Добра изработка, останахме доволни!

Ivelina Atanasova

Благодарим за страхотните календари и ключодържатели, които изработихте за нас и за подаръчетата към тях! Весели празници! :)

Irena Ilieva

Препоръчвам! Поръчахме детски календари и останахме много доволни! Перфектно изпълнение, бързи и коректни! Благодаря Ви, Art-Gift!
Допълнителна информация

Напечатано изображение върху висококачествена канаваца опъната прецизно на дървена квадратна подрамка. Печатът е екосолвентен с високо качество на отпечатаното изображение. Може да бъде отпечатана предоставена от вас снимка или изображение. При поръчка, изберете желания от вас размер.

Какво представлява квадратната картина от канава - Арка?

На канава е изобразена величествена триумфална арка, създавайки завладяваща и реалистична картина. Цветовете на произведението – нюанси от сиво, синьо и бежово – се допълват хармонично, създавайки атмосфера на старинна елегантност и спокойствие.

В центъра на картина е разположена грандиозна арка с изящни детайли и прецизно изобразени украшения. Каменните блокове на арката излъчват старинен шарм, който допълнително подчертава изкуството на художника. Обрамението около арката откроява великолепни декорации, които допринасят за пленителната обща картина.

Атмосферата на картината предава мощен дух на история и преодоляване на времето. Триумфалната арка се издига с гордост, символизирайки победа и постижение. Прекрасна идея за  подарък за рожден ден или юбилей, тъй като излъчва сила и величие, които ще впечатлят и вдъхновят всеки приятел.

За кого е подходяща картината от канава?

Тази картина е подходяща за хора, ценящи историята, елегантността и символиката. Подарете я на приятели с интерес към изкуствата, за рожден ден, юбилей или специален повод. Тя впечатлява с реалистичната си изработка, излъчваща величие и преодоляване на времето.
Цена:
32 89 лв