Канава с послание

Картина на канава отпечатана с послание към любим човек.
Канавацата е фин ленен плат отпечатан посредством високотехнологични УВ печат и прецизно опъната на дървена подрамка. Към канавата има кукичка на закачане.

Канава с послание

Картина от канава с послание

Картината от канава с послание,  опъната на дървена подрамка е страхотна идея за подарък на любим човек или ваш близък. С такъв тип изненада ще зарадвате приятно, човека за когото е предназначена и ще оставите запомнящи се емоции. Красива, стилна и с докосващо послание.
Освен като чудесен подарък, канавата е и страхотно решение за допълнение към интериора. С ярките си, наситени цветове и красиво послание, оригиналната картина от канава е прекрасен завършек на интериора. Създават усещане за уют и като красиво допълнение. 
Възможно е да се изработи с персонален ваш текст или с ваша снимка. Голям избор на разнообразни размери. 

От какво е изработена картината от канава с послание? 

Картините на канава са изработени от фино ленено платно / канава / с висококачествен принт посредством УВ технология, което запазва изображението и придава живот на картината. След печата на канаваца, тя е прецизно опъната на дървена подрамка, с монтирана кукичка за окачване на стена.
Картината от канава с послание може да бъде перфектното решение за подарък на вашия любим, любима, син, дъщеря или специален за ваш човек. С този подарък ще развълнувате своя близък и оставите красив спомен.