Канава със снимки и послание - Любовта ми е вселена

20/30
Код kanava_vm32
5.00
796

Канава със снимки и послание – Любовта ми е вселена

Напечатано изображение върху висококачествена канаваца опъната прецизно на дървена подрамка. Печата е екосолвентен с високо качество на отпечатаното изображение.

3 поръчки за последните 5 часа
20/30 30/40 40/50 40/60 50/60 50/70 60/80 70/100 80/100 90/100 100/110 100/120 100/130 100/140 100/150
Добави желано име
Безплатно
Добави снимка тук
Цена:
40 59 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
20 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Няма добавени мнения
Допълнителна информация

Канава със снимки и послание - Любовта ми е вселена

Колаж от канава с  Ваши снимки и послание
Текста може да бъде променен по ваше желание. Напечатано изображение върху висококачествена канаваца опъната прецизно на дървена подрамка. Печата е екосолвентен с високо качество на отпечатаното изображение. Необходимо е изпратените от Вас изображения да бъдат с високо качество.

Какво представлява картината от канава със снимки и послание - Любовта ми е вселена?

Изненадайте специалния човек с уникална подаръчна идея - "Любовта ми е вселена". Тази канава с 6 избрани снимки представлява пътуването ви заедно, отразено върху художествено полотно. С морска тематика, розови сърца и морски нюанси се сливат в една изключителна картина. Подарете този уникален жест на вашата съпруга за годишнината ви - нежен знак на връзката ви, улавяща безкрайната любов. Към този красив арт произведение се прибавя и послание, което изразява вашия дълбок и непреходен ангажимент. Тази канава ще се превърне във визуален манталет на вашата история и в знак на вашата вечна връзка.

За кого е подходяща тази картина на канава?

Тази картина с посланието "Любовта ми е вселена" е идеален подарък за този специален човек в живота ви. Нейната уникална комбинация от морски елементи, розови сърца и ваши съвместни спомени ще изразят връзката ви по поетичен начин. Това е подходящо изкушение за романтични души, които ценят споделени моменти и вечната сила на любовта. Подарък за съпруг или подарък за годишнина за нея.

Защо да поръчате от нас?

Винаги и всичко изработваме с любов… И да, знаем, че ще бъдете щастливи от направената покупка, защото частица от нашата положителна енергия присъства във всеки наш артикул. Тази енергия винаги ще бъде с вас и във вашите домове ???? А това е част от нашата мисия!

Цена:
40 59 лв