Канава с послание за син

20/30
Продуктов код kanava18
5.00
794

Напечатано изображение върху висококачествена канаваца опъната прецизно на дървена подрамка. Печата е екосолвентен с високо качество на отпечатаното изображение.

2 поръчки за последните 8 часа
20/30 30/40 40/50 40/60 50/60 50/70 60/80 70/100 80/100 90/100 100/110 100/120 100/130 100/140 100/150
Цена:
40 59 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
10 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Emiliq Lilqnova

Много бързи и точни в изпълнението на поръчката.Благодаря ви!

Lili Gabut

Страхотни професионалисти!Надминахте очакванията ми .Всичко е точно както го поръчах.Благодаря ви от сърце за перфектната и бърза изработка както и за коректното и мило обслужване.

Жени Димитрова

Изключително доволна съм! Бързи и коректни! Благодаря Ви !!!

Диляна Манева

Бързи и много коректни- препоръчвам

Ивелина Георгиева

Получих си календара и мога да кажа само че е уникален! Препоръчвам с две ръце Благодаря Ви!

Георгиева Мария

календарите са страхотни

Nadq Stoqnova

Страхотни сте!!!! Благодаря

Inka Monova

Бърза доставка и перфектно обслужване

Maria Nikolova

Току що получих поръчката,календарите и подаръците към тях са страхотни.Благодаря за бързото и коректно изпълнение. Уникални сте както винаги.Бъдете здрави и още повече успешни !

Детелина Рангелова

Благодаря от сърце за прекрасните календари!
Допълнителна информация

Напечатано изображение върху висококачествена канаваца опъната прецизно на дървена подрамка. Печата е екосолвентен с високо качество на отпечатаното изображение. Необходимо е изпратените от Вас изображения да бъдат с високо качество.

Какво представлява канавата с послание за син?

На тази картина от Канава има послание, насочено към моя син. В нежната платнена пяна се разгръща величествено изображение на лъв - символ на сила, решителност и вяра в себе си. Синьото небе, нежно и безкрайно, го обгръща с безкрайна възможност.

Тази картина е дълбоко послание от родител към дете. В нея е заложена цялата нежност, подкрепа и вяра в него. Както лъвът, да бъде смел и настойчив. Нека синьото небе му напомня, че възможностите са безкрайни. 

Изразете безкрайната си обич и подкрепа към своя син с тази символична картина от Канава - лъвът на сила и мечта, обгърнат от нежни тонове на синьо и бежово.

За кого е подходяща тази картина?

Тази картина от Канава, с изображение на лъв в синьо, бежово и бяло, е идеален подарък за син. Тя символизира вашата нежност, подкрепа и вяра в него. Лъвът предава сила и решителност, синьото - безкрайни възможности, а бежовото и бялото - вечна подкрепа. Това послание е вашият начин да го мотивират еда се издига, вярва в себе си и преследва мечтите си.
Цена:
40 59 лв