Картина от канава Бурята

20/30
Продуктов код kanava-wood-n710
5.00
794

Напечатано изображение върху висококачествена канаваца опъната прецизно на дървена подрамка. Печатът е екосолвентен с високо качество на отпечатаното изображение.

5 поръчки за последните 1 часа
20/30 30/40 40/50 40/60 50/60 50/70 60/80 70/100 80/100 90/100 100/110 100/120 100/130 100/140 100/150
Отстъпка: - 10.00%
40 59 лв
36 53 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
7 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Emily Ivanova

Огромна благодарност към целия екип. Всичко е много красиво, изключително бързо дойде . Благодаря ви за допълнителните подаръчета към поръчката. Весели празници!

Силвия Илиева

Много бързи и коректни .Обадиха се да кажат кое как ще бъде и изпълниха вс което искам.

Ani

Страхотни сааа❤

Гери Христова

Искрено благодарим за невероятните календари и ключодържатели! Страхотно качество и професионализъм!

Дони Стефанова

Благодаря за бързата и красива изработка!

Надежда Иванова

Много съм доволна. Поръчах скална плоча със снимка. Предупредиха ме че може да отнеме 4-5 дни за изработка, но получих поръчката си още на следващия ден. Служителката от кол центъра беше много любезна. Бързи и точни! Препоръчвам!

Radoslava Tsvetanska

Искам да благодаря за страхотните календари, които изработихте за нас! Изключително качество и коректност на много добра цена! Благодаря и за подаръците - малки календарчета и ключодържател! Много успехи през Новата година!

Yuleto Petrova

Изключително доволна от поръчката ми.

Miroslava Vladova

много бърза поръчка благодаря ви

Елена Романова

Много сме доволни от изпълнението на поръчката. Благодаря за коректното и професионално отношение!
Допълнителна информация

Картина от канава с послание на сина ми - Бурята

Ако съдбата ти прошепне: Неможеш да издържиш на бурята, прошепни обратно: Аз съм бурята! Спомни си чий син си и продължи напред!

Текста може да бъде променен по ваше желание. Напечатано изображение върху висококачествена канаваца опъната прецизно на дървена подрамка. Печата е екосолвентен с високо качество на отпечатаното изображение. Необходимо е изпратените от Вас изображения да бъдат с високо качество.

Какво представлява картината от канава Бурят?

Картината от Канава на Бурята е израз на вдъхновение и сила. Цветовете на кафяво и бежово създават уютна атмосфера, а изображението на величествения лъв символизира смелост и решителност. Картината е носител на мотивиращо послание - да сме смели и настойчиви във всичко, което предприемаме. Този подарък е идеален за син, който започва нов етап в живота си - било това рожден ден или абитуриентска церемония. Тази картина ще му напомни да се справя с предизвикателствата с усмивка и решителност, винаги имайки вяра в своите способности.

За кого е подходяща тази картина?

Вдъхновяваща картина от Канава от Бурята с лъв, в кафяво и бежово. Идеален подарък за син, който стъпва в нов етап от живота си, независимо дали за рожден ден или абитуриентска церемония. Съчетавайки величеството на лъва с топлите цветове, картината предава послание за смелост, решителност и вяра във възможностите. Нека я бъде мотивиращото припомняне за непреклонността, с която може да преодолее всеки предизвикателство.

Защо да поръчате от нас?

Винаги и всичко изработваме с любов… И да, знаем, че ще бъдете щастливи от направената покупка, защото частица от нашата положителна енергия присъства във всеки наш артикул. Тази енергия винаги ще бъде с вас и във вашите домове ???? А това е част от нашата мисия!

Отстъпка: - 10.00%
40 59 лв
36 53 лв