Картина от Канава за Мама

20/30
Продуктов код kanava23
5.00
794

Напечатано изображение върху висококачествена канаваца опъната прецизно на дървена подрамка. Печата е екосолвентен с високо качество на отпечатаното изображение.

2 поръчки за последните 12 часа
20/30 30/40 40/50 40/60 50/60 50/70 60/80 70/100 80/100 90/100 100/110 100/120 100/130 100/140 100/150
Цена:
40 59 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
2 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Tedka Stoqnova

Всичко което получих е чудесно

Donny Hristova

Детския фототапет, който поръчах напълно отговаря като нюанс на цвета и изображението. Много красив. Изключително любезни ( момичето на телефона, обясни ми точно какво да поръчам и начина на монтаж), много бързи и коректни. Пожелавам им още повече доволни клиенти!

Мелиса Мехмедова

Получихме си календара, страхотни са препоръчвам!!!!

Десислава Петрова

Страхотни професионалисти! Огромно благодаря за бързата доставка и качествена изработка!

Елисавета

Получих календарите!
Много съм доволна! -

Адриана Стайкова

Страхотни календари и прекрасни подаръци. Благодаря Ви.

Йохана Иванова

Страхотни са за поредна година всички календари, джобни календарчета и ключодържатели. Правите цялото семейство много щастливи

Ekaterina Mikova

Бърза изработка и страхотно качество! Много съм доволна. Благодаря!

Малвина Горелска

Календарите,които поръчах са страхотни. Предвид празничната натовареност,бяха изработени и доставени много бързо.

Еви Кирилова

За трета година поръчвам от Вас календари и отново съм повече от доволна - бързи, коректни, точни! Благодаря Ви отново
Допълнителна информация

Напечатано изображение върху висококачествена канаваца опъната прецизно на дървена подрамка. Печата е екосолвентен с високо качество на отпечатаното изображение. Необходимо е изпратените от Вас изображения да бъдат с високо качество.

Какво представлява картината от канава за мама?

На тази изумителна картина от Канава за майка се разкрива нежно послание, оформено в изящната форма на сърце. Фонът е уханно в бледи зелени нюанси, които предават свежест и растеж, съчетани с нежни лилави и сини оттенъци. Визуално наподобяваща дървесна повърхност, картина създава усещането за стабилност и топлина.

Цветята, разположени внимателно по контурите на сърцето, представят жизнеността и красотата на връзката между майка и дете. Преплитайки се със зелените листа, те създават усещане за хармония и прецветност. Тази картина е съвършеният подарък за осми март, рожден ден, коледа или всеки друг специален повод, когато искате да изразите своята благодарност и обич към най-важната жена в живота ви - вашата майка. Сърцето, направено от внимателно подредени цветя, събира в себе си емоциите, спомените и нежността, които делата и думите не могат да изразят напълно. Това е изкуството, което говори за безкрайната връзка между майка и дете.

За кого е подходяща тази картина?

Тази красива картина от Канава е идеален подарък за майка. Посланието и декорацията от нежни цветя изразява обичта и благодарността към нея. Подходяща е за подарък за осми март, рожден ден, коледа или всяка специална паметна дата. Това е жест на нежност и връзка, който ще накара всяка майка да се почувства обичана и ценена.
Цена:
40 59 лв