Картина от Канава - Моето всичко

20/30
Продуктов код kanava20
5.00
794

Напечатано изображение върху висококачествена канаваца опъната прецизно на дървена подрамка. Печата е екосолвентен с високо качество на отпечатаното изображение.

3 поръчки за последните 11 часа
20/30 30/40 40/50 40/60 50/60 50/70 60/80 70/100 80/100 90/100 100/110 100/120 100/130 100/140 100/150
Цена:
40 59 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
6 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Павлина Тасева

Коректни във всяко отношение - бързо изпълнение на поръчката, прекрасна изработка и бърза доставка! Браво!

Яна Загорова

Много съм доволна. Коректни и отзивчиви.

Биляна

Отзивчиви, гъвкави и много бързи

Борислава Маркова

Много благодаря за бързото изработване на календарите и тази година, както и за подаръците към тях. Отново са страхотни и качествени. Бъдете все така добри в работата и коректни към нас клиентите и ни радвайте още повече с всяка изминала година!

Mariq Stefanova

Много съм доволна, че пак се доверих на Вас. Благодаря Ви за уникалният екип!

Denitsa Perić

Втора година поръчвам и съм много доволна!

Миглена Петрова

Много съм доволна! Бързи , коректни и най-вече КАЧЕСТВО. Заслужават си .

Яница Ефремова

За втора поредна година поръчвам от вас и съм много доволна от качеството и изработката. Както винаги уникални! Благодаря, ви за професионализма!

Поля Якова

Много благодаря, получихме си календарите. Страхотни са станали! Много съм доволна!

Nina Metodieva

И ние получихме нашата поръчка.Много бързо и коректно обслужване.Календарите са страхотни!!!
Допълнителна информация

Напечатано изображение върху висококачествена канаваца опъната прецизно на дървена подрамка. Печата е екосолвентен с високо качество на отпечатаното изображение. Необходимо е изпратените от Вас изображения да бъдат с високо качество.

Какво представлява картината от канава - Моето всичко?

"Моето всичко" е изразителна картина на канава, създадена със специално послание за любимия човек. Фонът на картината е наситено преливащо се от розово към оранжево, което символизира топлотата и страстта в отношението ви. Текстът, изписан в елегантен черен цвят, е позициониран централно на картината, което му придава особена значимост.

Тази картина е перфектен избор за подарък за вашия съпруг по повод годишнина или Свети Валентин. Символиката на цветовете и посланието на картината изразява нежния и силно свързващ любовен дух, който споделяте. "Моето всичко" ще остане незабравим спомен за връзката ви и ще напомня на вас и вашия партньор за невероятните моменти, които сте споделили.

Този изискан и прекрасен подарък ще изрази вашите чувства и връзка по най-изящен начин. "Моето всичко" наистина ще затопли сърцето на вашия съпруг и ще бъде ценен символ на вашата обич и признание.

За кого е подходяща тази картина?

"Моето всичко" е идеален подарък за всяко специално събитие с любимия човек - подходящ подарък за годишнина, Свети Валентин, рожден ден или просто като жест на нежни чувства. Този изкусително изработен образ ще впечатли всяка връзка, утвърждавайки връзката с топлота и страст.
Цена:
40 59 лв