Картина от канава на моята дъщеря

40/60
Продуктов код kanava31
5.00
794

Картина от канава с послание на моята дъщеря. Текста може да се промени по Ваше желание

4 поръчки за последните 23 часа
40/60 50/70 60/80 100/130
Послание от
Цена:
71 39 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
11 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Атанас Иванов

Страхотна работа, отлична комуникация при оформянето на поръчката!

Ивалена Вълчева

Благодаря ви! Нещата които правите са страхотни! Благодаря! -

Вероника Тодорова

Поръчката вече е при нас Детските календари са страхотни, както и подаръците, които получихме към тях. Благодаря за отзивчивото и коректно обслужване! Успешна и ползотворна година!

Evelina Mitrova

Персонално отношение към клиента, отлично качество на ниски цени, много подаръци и кратки срокове - за поредна година сме безкрайно доволни, че се доверихме на тях ♥️

Dobroslava Conkova

Календарите са страхотни. Благодаря :)

Evelina Bozhilova

Днес получих календарите, страхотни са, поръчах ги, на следващия ден се свързаха с мен, много любезна госпожа, на другия, вече бяха изпратени! Бързи и коректни! Много благодаря! Поръчайте, няма да съжалявате!!!

Полина Христова

Поръчвам за втора година от календарите. Доволна съм от качеството. Бърза изработка и удобна доставка. Подаръците, които получихме също са много хубави. Благодаря!

Гергана Найденова

Страхотно качество! ДОВОЛНИ СМЕ МНОГО СИЛНО ПРЕПОРЪЧВАМ!

Мирослава Димитрова

Днес получих календарите, страхотни са :) Благодаря за подаръците към тях!

Валерия Гешева

Изключително бързи и коректни :) Благодарим ви за хубавото боди
Допълнителна информация

Картина на канава с послание на моята дъщеря. Текста може да се промени по Ваше желание

Красив и нежен подарък, с който да запазите специалните моменти или да изненадате любим човек за Свети Валентин, рожден ден, имен ден, годишнина или просто спонтанна изненада.
Текста може да бъде променен по ваше желание. Напечатано изображение върху висококачествена канаваца опъната прецизно на дървена подрамка. Печата е екосолвентен с високо качество на отпечатаното изображение. Необходимо е изпратените от Вас изображения да бъдат с високо качество.

Какво представлява картината на канава На моята дъщеря?

На тази изискана картина от Канава се разгръща нежна и топла история за връзката между родител и дете. Палитрата от бежово и кафяво излъчва уют и спокойствие, създавайки обстановка на топлина и усмихната носталгия.

Централно внимание привличат две изящни фигури - един голям лъв и неговото малко лъвче, обвити в корони. Тези символи предават сила, смелост и връзка между поколенията.

Сред този нежен пейзаж се извисява посланието към дъщерята. Думите са като нежно прегръдка, пресичаща времето и разстоянията. "С моята обич няма граници. Спомените ни са като звезди на небето - винаги наоколо, вдъхновяващи ме и напомнящи ми за чудесата на живота. Ти си моята корона, моят гордост и безкрайна радост. С рождения ти ден, искам да те напомня, че си обичана и ценна, както и че винаги можеш да разчиташ на мен. Нека тази картина бъде символ на нашата връзка - непреходна, силна и красива."

Тази картина е не просто подарък за рожден ден, а истинско произведение на изкуството, пренасящо емоции и стойности.

За кого е подходяща тази картина?

Тази картина е подходяща за всеки, който желае да изрази дълбоки чувства към дъщеря си. Тя може да бъде подарък за рожден ден, юбилей, специален момент или просто като израз на нежност и обич. Този арт произведение ще бъде подходящо за родители, които искат да изразят своите чувства към дъщерята си, както и за дъщери, които биха се възхитили на мисълта за такава топла и символична подаръчна картина. Чудесна идея за подарък за дъщеря.
Цена:
71 39 лв