Картина от канава на моя син

20/30
Продуктов код kanava27
5.00
794

Напечатано изображение върху висококачествена канаваца опъната прецизно на дървена подрамка. Печата е екосолвентен с високо качество на отпечатаното изображение.

4 поръчки за последните 5 часа
20/30 30/40 40/50 40/60 50/60 50/70 60/80 70/100 80/100 90/100 100/110 100/120 100/130 100/140 100/150
Цена:
40 59 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
6 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Evelina Asenova Naidenova

Благодаря за календарите , подаръците и бързата доставка! Страхотни сте!

Ели Малката

Преди малко си взехме календарчето❤️❤️❤️и за пореден път-всичко е вълшебно и красиво Препоръчвам ви под път и над път До скоро

Стела Ненова

Благодаря! Красиви календари, бърза изработка и доставка!

Violeta Nikolova

Благодаря Art-gift за нашето Коледно боди! Надминахте очакванията ми за дизайн и срок за изпълнение! Светли празници Ви желая!

Гергана Александрова

Чудесно качество на изработка, бързи,точни в изработката и доставка.Цената е изключително достъпна.10точки от мен :)

Tanq Todorova

И тази година си получих прекрасните календари. Благодаря за дадените насоки от така любезния екип. Бъдете все така добри, за да бъда винаги ваш клиент.

Desislava Andonova

Обслужване, качество, бърза доставка - всичко на страхотно ниво. Препоръчвам

Borislava Ivanova

Днес получих календарите и подаръците, всичко е страхотно много съм доволна.. Благодаря много, пак ще поръчам ☺

Памела Атанасова

Страхотни календари,препоръчвам

Iveto Ivanova

Здравейте! Получихме календарите и подаръците към тях! Много сме доволни, всичко отговаря точно на посоченото! Препоръчваме ☺
Допълнителна информация

Напечатано изображение върху висококачествена канаваца опъната прецизно на дървена подрамка. Печата е екосолвентен с високо качество на отпечатаното изображение. Необходимо е изпратените от Вас изображения да бъдат с високо качество.

Какво представлява картината от канава на моя син?

На тази картина от Канава се разгръща вълшебен пейзаж, който преплита вдъхновяващи елементи. В дълбокото зелено на планинските върхове се открива величествената красота на езерото, обагрено в нежни бяло и сиво нюанси. Този спектакъл на природата създава идеалната рамка за централния елемент на картината.

Върху този магичен фон е поставено послание, нежни думи на майка, които плъзгат като вятър в сърцата на сина. Текстът е написан с изящество, съчетавайки се с небесния пейзаж. Този допир на човешка топлина в прегръдката на природата представлява истински дар за абитуриента, предвкусващ го с мъдрост и нежност в новото му начало.

Цветовете на картината – зелено, бяло и сиво – се преплитат с хармония, създавайки усещане за спокойствие и релаксация. Те подчертават красотата на природата и въздействието на човешките думи. Тази картина от Канава е изкусителна композиция, която обогатява сетивата и дарява специална връзка между майка и син, която ще се носи с гордост и обич през целия живот.

За кого е подходяща тази картина?

Тази картина от Канава е идеален подарък за абитуриент или за рожден ден на младеж или подарък за вашия син. Съчетавайки красотата на пейзажа със сърдечното послание на майка, тя създава вдъхновяващ жест, подходящ за специални моменти в живота на тези, които отиват напред с нови начинания и предизвикателства.
Цена:
40 59 лв